Мотоблок для вашої ділянки

Мотоблок для вашої ділянки
Мотоблок досить універсальний засіб, що дозволяє не тільки переорювати або культивувати землю, але також перевозити вантажі, скошувати траву, перекачувати воду, або навіть виробляти електрику, при наявності спеціального навісного обладнання. Купити мотоблок можна не тільки на авторинку, але і в безлічі інтернет-магазинів, один з найпопулярніших — це http://sadkoshop.com.ua. В інтернет-магазині можна з легкістю підібрати цікавить вас варіант, якщо на сайті будуть представлені різні моделі в широкому асортименті.
На що ж необхідно звернути увагу при покупці мотоблока в особисте користування. Перше з чим необхідно розібратися — це площа оброблюваної ділянки землі. Для ділянок менше 15 соток підійдуть малогабаритні екземпляри, для земельного наділу площею від 20 до 100 соток необхідно брати мотоблок середньої потужності від 4 до 5 л. с., а для ділянок в кілька гектарів знадобиться потужний мотоблок в 6-9 л. с. Друге, що потрібно розказати покупець, це ширина захвату оброблюваної території. У більшості випадків цей параметр залежить від потужності агрегат. Чим більше ширина захоплення, тим менше перетинів території вам знадобиться, що в підсумку позначиться на витраті палива. У більшості випадків ширина захвату варіюється від 60 до 100 сантиметрів.
Третє і найголовніше, що необхідно дізнатися у продавця — це фірму і країну виробника. Лідерами на європейському ринку є Італія і Німеччина. На просторі країн СНД мотоблоки роблять в Росії, Білорусі та Україні. Вітчизняні моделі дешевше, ніж європейські, але в деяких моментах поступаються в якості і надійності. Ще важливим буде дізнатися місця сервісних центрів і доступність запасних частин.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.