2016 рік - рік термомодернізації житлового фонду

2016 рік - рік термомодернізації житлового фонду
Сьогодні в Україні гостро стоїть питання модернізації житлового фонду та приведення його у відповідність до європейських норм, оскільки на даний час понад 86 тисяч багатоповерхівок, що мають централізоване теплопостачання, побудовані ще у 60-80 роках минулого сторіччя.
Власними силами мешканці будинків, ОСББ або управителі такий великий житловий фонд України привести у відповідність до європейських норм не зможуть. Тому нині проводиться активна робота зі створення Фонду енергоефективності.
У перспективі ми матимемо облік енергоносіїв, заміну комунікацій всередині житлового будинку, утеплення та роботи пов’язані з ремонтом даху тощо. Тобто увесь комплект технічного обслуговування, необхідний для термомодернізації та приведення житлового господарства до міжнародних норм. На реалізацію усіх цих заходів потрібен час та залучення немалих коштів.
Програма енергоефективності та енергозбереження – це основна наша задача на цей рік. Ми будемо активно зустрічатися з активом ОСББ та з нашими іноземними партнерами, вирішувати та обговорювати, що нам треба законодавчо підсилити аби рухатися вперед.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.