Як переробити кухню в кімнату?

Як переробити кухню в кімнату?
Частину функціональних можливостей кімнати можна успішно реалізувати на кухні. Однак кухню в квартирах неможливо повністю переробити під житлову кімнату, можна лише виділити невелику зону на ній — для відпочинку та приємного проведення часу перед телевізором.
Вибираємо меблі
Для початку потрібно відвідати меблевий магазин. Там можна придбати кухонний куточок, він повинен ідеально підходити до інтер’єру кухні. У сучасному меблевому бізнесі знайти комфортний і красивий куточок не складе труднощів. В м’який кухонний куточок зазвичай входить диван, кухонний столик і пара-трійка табуреток з м’яким сидінням. Є такі моделі куточків, в яких диван може перевтілюватися в ліжко. При покупці куточка в квартирі буде резервне спальне місце.
Над м’яким кухонним куточком на стіні розташовують бра. З його допомогою можна створити на кухні злегка приглушене освітлення, кімната стане затишною і теплою. Поблизу кухонного куточка можна встановити тумбочку, на якій розташовувати улюблені книги, журнали.
Інтер’єр кухні
Інтер’єр кухні можна додатково прикрасити живими квітами. Розташувати квіткові композиції можна на телевізорних тумбочці, на стінах у підвісній горщику.
У житловій зоні кухні на підлозі стелять килим. Таке покриття також не рекомендується розміщувати в безпосередній близькості від рукомийника, місця приготування їжі, щоб килим не забруднився. Ідеальним варіантом буде килим в тому випадку, якщо підлога на кухні зроблений з дерева. Поверх дерев’яної основи можна постелити лінолеум, ламінат або яке-небудь інше покриття. Особливо прекрасний лінолеум для робочої зони на кухні, його легко чистити і мити. Можна провести на кухні візуальне зонування житлової та робочої зони.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.