Кредитні програми для Житомирських аграріїв

Кредитні програми для Житомирських аграріїв
У засіданні взяли участь керівники територіальних відділень банків, які надали свої пропозиції щодо умов кредитування аграріїв.
Банківські установи області пропонують товаровиробникам кредитні програми з гнучкими графіками погашення, лояльними умовами кредитування з урахуванням сезонності виробництва та індивідуального підходу до кожного клієнта, що дає можливість у найкоротший термін здійснити фінансову підтримку.
Ставки за кредитами комерційних банків для клієнтів агропромислового комплексу на поповнення обігових коштів складають від 16,0 % до 27,0 % річних.
Кредити на придбання сільгосптехніки залежать від партнерських програм.
Вигідними пропозиціями на сьогодні є розрахунки векселями, що дозволить проводити безготівкові розрахунки від 1% річних.
Аграрії, які мають стабільні щоденні надходження на розрахункові рахунки, можуть скористатися кредитуванням у вигляді овердрафту, який допоможе ліквідувати тимчасову нестачу надходжень протягом дня. При цьому платежі будуть здійснюватися банком з розрахункового рахунку позичальника понад наявний залишок коштів на ньому в межах встановленого ліміту кредитування, а в кінці дня банк самостійно погасить заборгованість за кредитом за рахунок поточних надходжень. Даний вид кредитування дозволить значно зменшити фінансові витрати позичальника на сплату відсотків за кредитом.
Представники агропромислового комплексу можуть звертатися у будь-який банк області за детальною інформацією щодо кредитування. У кожного банку свої умови та вигідні пропозиції.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.