Що нам пропонують землевпорядники області?

Що нам пропонують землевпорядники області?
У землевпорядній службі Житомирщини включили 112 ділянок до переліку земель державної власності, права оренди на які можуть бути передані інвесторам на земельних аукціонах. Для ведення бізнесу пропонують землі сільськогосподарського призначення загальною площею 3377 гектарів.
Найбільшу кількість ділянок можуть надати у користування на території Лугинського (26 ділянок площею 608,3 га), Новоград-Волинського (10 ділянок площею 264,7 га) та Бердичівського (9 ділянок площею 687,2 га) районів Житомирської області.
Землевпорядники планують у квітні поточного року провести два земельних аукціони. На торги виставлять права оренди на сім земельних ділянок загальною площею 180,3 га у Новоград-Волинському та Червоноармійському районах. Стартова ціна річної орендної плати за всі лоти визначена на рівні 197,9 тис. гривень. Землі призначені для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Минулого року у Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області на конкурентних засадах у користування товаровиробникам передали 15 земельних ділянок загальною площею 461,4 га. Орендна плата у сумі 407 тис. грн щорічно надходитиме до місцевих бюджетів.
Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».
Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площі та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.