Тільки з 1 по 22 березня знижка 48% від компанії «Візаж»

Тільки з 1 по 22 березня знижка 48%  від компанії «Візаж»
Весна – пора оновлення і змін. Все навколо хочеться освіжити, змінити, розфарбувати в яскраві кольори.
Впевнено, зробіть крок на назустріч весні,озирніться навколо, чи не здається Вам, що у звичному інтер’єрі вашої оселі не вистачає світла і яскравих фарб? Саме час подумати про новенькі вікна або ж двері від компанії «Візаж» , які не тільки гармонійно змінять або доповнять ваше сімейне гніздечко, а і стануть приманкою для очей в будь-який архітектурний дизайн.

Для створення весняного настрою та втілення в реальність омріяного дизайну, компанія «Візаж», пропонує сенсаційну АКЦІЮ!
Тільки з 1 по 22 березня знижка 48% на металопластикові вікна та двері від компанії «Візаж». Поспішайте! Встигніть придбати металопластикові вікна та двері за акційною ціною! Детальну інформацію Ви можете дізнатися у менеджера, тел: (0412) 418-440, 418-441.

Тільки з 1 по 22 березня знижка 48%  від компанії «Візаж»

Компанія є однією з лідируючих на ринку продажів і виробництва металопластикових конструкцій в Україні. Особливо «Візаж» захопив сферу металопластикових вікон та дверей, окрім цього у компанії можна замовити:

• металопластикові вікна німецьких профілів KBE, Trokal, ТЕС;
• фурнітуру (Winkhause, AktivePilot, ProPilot, ACCADO);
• склопакети;
• алюмінієві конструкції: ALT, Saray, Asal design, Provedal, Fenis;
• різноманітну комплектацію вікон;
• підвіконня (OPEN TECK,DANKE);
• відливи і козирки (оцинковані, алюмінієві);
• москітні сітки (рамкові, ролетного типу,на петлях);
• жалюзі (вертикальні,горизонтальні, ролетного типу);
• ролети (тканинні,захисні, ролетні решітки);
• ворота (промислові секційні, гаражні секційні).

Тільки з 1 по 22 березня знижка 48%  від компанії «Візаж»

Постачальниками матеріалів для продукції представляються світові виробники такі як: KBE, Trokal, Winkhaus, Silver Pro, ALT, Saray, Asal design, Provedal, Fenis; вартість установки залежить від виробника і матеріалів.

Компанія «Візаж, піклується та цінує своїх клієнтів, тому пропонує послуги: безкоштовної консультації, гарантію на всю продукцію, виклик замірника на квартиру, виготовлення замовлення в найкоротші терміни, першокласні роботи по монтажу і демонтажу металопластикових конструкцій, доставка металопластикових конструкцій по Житомиру і регіону.

Тому якщо Ви плануєте будівництво чи ремонтні роботи, з впевненістю обирайте та отримуйте кращий продукт для своїх конкретних потреб від компанії «Візаж». Технічна точність і висока якість є гарантом того, що ви будете насолоджуватися своїм вибором, до того ж з забезпеченням власної безпеки і максимальною герметичністю для захисту від погодних умов.
«ВІЗАЖ» – вікна нашого міста!
м.Житомир, вул. Перемоги 10, тел. (0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41, (067) 442-52-09.

Офіційний сайт – http://visage.zt.ua/main.html
е-mail – info@visage.zt.ua

Тільки з 1 по 22 березня знижка 48%  від компанії «Візаж»

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.