Захист від психічної атаки

Захист від психічної атаки
1. Уникайте крайнощів
Передусім, будьте обережні, якщо ви багато уваги звертаєте на свій захист. У слові «захист» часто лежить страх, і у відповідності з законом тяжіння ви будете залучати все, у що вкладаєте багато енергії. Багато людей впадають у крайнощі, коли справа доходить до психічного захисту, і найчастіше вони витрачають багато часу, думаючи про те, що вони не хочуть залучити в своє життя, а не про те, що їм потрібно. Якщо ви належите до цієї категорії людей, то, швидше, маєте справу зі страхом негативу, а не з самим негативом.

2. Негативна енергія є реальністю. Тінь повинна існувати, щоб ми змогли побачити світло
Є багато людей, які відмовляються вірити в такі речі, як пристріт, який визнавали у різних культурах протягом тисяч років. Справа в тому, що негативна енергія не може існувати без позитивної. Без одного ви не зможете мати іншого. Ви можете заперечити темряву, але насправді ви не можете визнати світло без темряви, також як неможливо уявити світ без війни. Коли ви визнаєте, що негативна енергія існує, то будете більш обізнані про неї, коли вона буде входити у ваше енергетичне поле.

3. Негативна енергія, яку вивільняють люди, є відповіддю на думки і емоції, які вони відчувають
Є люди, які думають, що єдина причина, по якій вони отримують негативну енергію — це заздрість іншої людини. Але це просто не відповідає дійсності. Люди здатні на різні емоції. Є безліч причин, чому людина може почуватися негативно по відношенню до вас. Почуття людини в такому випадку є прямою інтерпретацією того, як вони сприймають вас. Ви не зможете контролювати цього.

4. Людина свідомо не відправляє негативну енергію
Багато хто, схоже, вважає, що є люди, які свідомо направляють на інших негативну енергію. Але 99 % людей свідомо цього не роблять. Вони можуть відчувати негативні почуття щодо людини або якоїсь ситуації, але це не означає, що вони хочуть навмисно нашкодити комусь.

5. Всі мають справу з негативною енергією, у тому числі рослини і тварини
Кожен відчуває негатив. Як вже було сказано вище, те, що ви відчуваєте, базується на інтерпретації того, що являє собою людина і що вона зробила. Коли ви відчуваєте негатив до когось, то посилаєте сигнал, який впливає не тільки на людину, про яку ви думаєте, але і на все в безпосередній близькості. Було проведено кілька неймовірних досліджень, які показали, що навіть тварини і рослини реагують на позитивні і негативні думки.

6. Ви страждаєте від власної негативної енергії (негативне уявлення про себе)
Ви самі можете наврочити собі. Коли ви негативно говорите про себе і відчуваєте сильні емоції ненависті по відношенню до себе, то приносите стрес і негатив у власне життя. Це найбільш поширена форма негативної енергії.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.