370 тисяч поземельних книг в електронному форматі

370 тисяч поземельних книг в електронному форматі
Державні кадастрові реєстратори Житомирщини відкрили у електронному форматі 368191 поземельну книгу, що становить 64% від зареєстрованих у регіоні земельних ділянок. З початку 2016 року спеціалістивже опрацювали 63 702 пакети документів, що становить 30% від запланованого річного обсягу.
Найбільшу кількість поземельних книг оцифрували в Андрушівському (92% від усієї кількості земельних ділянок), Брусилівському (85%), Червоноармійському (85%) та Народицькому (80%) районахобласті.
Створення електронних поземельних книг відкриває доступ до реєстру власників земель. Це, у свою чергу, спрощує процес надання електронних сервісів.
Відкриття поземельних книг одне з ключових завдань у сфері земельних відносин. Під час здійснення цієї операції проводиться аналіз з ключових завдань у сфері земельних відносин. Під час здійснення цієї операції проводится аналіз повноти та достовірності відомостей про земельні ділянки, що переносяться з державного реєстру. Публічні дані про земельні ділянки надають доступ до реєстру власників земель та пришвидшують процес надання адміністративних послуг в он-лайн режимі.
Відповідно до ст. 25 Закону України «Про державний земельний кадастр» поземельна книга – це документ Державного земельного кадастру, що містить відомості про земельну ділянку: кадастровий номер, площу, місцезнаходження, склад угідь, цільове призначення (категорія земель, вид використання земельної ділянки в межах певної категорії земель), нормативну-грошову оцінку, інформацію про власників (користувачів) земельної ділянки відповідно до даних про зареєстровані речові права у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, дані про бонітування ґрунтів тощо.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.