Субвенція на формування інфраструктури

Субвенція на формування інфраструктури
В рамках державної фінансової підтримки розвитку об’єднаних територіальних громад Уряд визначив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам об’єднаних територіальних громад на формування їхньої інфраструктури.
Це передбачено постановою Кабінету Міністрів «Про деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад».
Ця постанова забезпечить розподіл і спрямування державних коштів на формування якісної інфраструктури об’єднаних територіальних громад, посилення їхньої економічної спроможності та поліпшення надання послуг населенню громад.
У 2016 році з державного бюджету місцевим бюджетам об’єднаних територіальних громад на розвиток інфраструктури передбачено субвенцію у розмірі 1 млрд гривень.
Кошти субвенції розподілятимуться між об’єднаними територіальними громадами за чіткою формулою: в залежності від кількості сільського населення і площі об’єднаної територіальної громади.
Фінансування проектів за рахунок цієї субвенції відбуватиметься згідно з планом соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.