Місячник благоустрою Житомира

Місячник благоустрою Житомира
Житомирський міський голова підписав розпорядження №175 «Про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста».
Відповідно до розпорядження створено штаб з організації і координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста. Особлива увага приділятиметься впорядкуванню кладовищ, братських могил, військових поховань, облаштуванню пам’ятних місць.
Місячник розпочнеться з 29 березня і триватиме до 29 квітня 2016 року.
«3. Рекомендувати виконавчим органам Житомирської міської ради, керівникам підприємств, організацій, установ, громадських організацій, релігійним конфесіям, власникам житлових будинків, населенню, військовим частинам, дислокованим на території міста:
3.1. Привести у належний стан вулиці, прилеглі, закріплені прибудинкові та виробничі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок та водойм, парки, сквери, криниці, природні джерела, паркани, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, надані в користування земельні ділянки, бігборди, рекламні вивіски, щити для оголошень, інформаційні тумби, сітілайти, опори по вулицях міста, відповідно до балансової належності тощо, залучивши для цього наявні трудові та матеріально-технічні ресурси, - йдеться у розпорядженні.
Мета весняного загальноміського благоустрою - очищення території міста після зимового періоду, відновлення благоустрою та озеленення території, підготовка об’єктів міської інфраструктури до проведення загальнодержавних і загальноміських заходів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.