Зробимо Україну чистою разом

Зробимо Україну чистою разом
«Зробимо Україну чистою разом!» – наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.

У 2016 році «Зробимо Україну чистою разом!» відбудеться 23 квітня о 10.00 по всій території України в форматі всеукраїнського еко-фестивалю чистоти.

В акції беруть участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

Щоб приєднатися до акції, треба заповнити форму реєстрації на сайті letsdoitukraine.org, обрати найближчу локацію та взяти необхідний інвентар.

У рамках акції відбудеться наймасштабніше прибирання країни з роздільним сортуванням відходів, всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST», форуми, круглі столи, еко-тренінги, просвітницькі заходи, конференції та інші активності.

Захід проводить громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU), яка є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.