Чи витрачаєте ви своє життя даремно?

Чи витрачаєте ви своє життя даремно?
1. Ви витрачаєте занадто багато часу на речі, які цього не варті Відеоігри. Телевізор. Інтернет. Багато їжі. Багато алкоголю. Список можна продовжити. Погляньте на своє життя серйозно. Де і як ви проводите більшу частину свого часу? Це приносить вам користь? Це веде вас до кращого життя?

2. Ви багато скаржитеся
Ви скаржитеся на свою роботу, свого боса, свою зарплату, своїх сусідів або свого чоловіка? Якщо це так, ви нічого не міняєте, а лише поширюєте навколо себе негативну енергію.

3. Ви не маєте свого розуму
Якщо ви не ростете і не розвиваєтеся як особистість, то ви застоюється – точно так само, як тихий ставок, який за відсутності течії затягується тванню. Це відбувається і з вашим розумом, якщо ви не зберігаєте його активним і не вивчаєте нові речі. Проблеми та випробування тільки тренують і загартовують ваш розум.

4. Ви ведете негативний внутрішній діалог
Внутрішній діалог може бути доленосним для вас. Як сказав Генрі Форд: «Незалежно від того, що ви думаєте – можете ви чи ні, все одно ви праві». Якщо ви говорите собі, що ви недостатньо розумні, щоб отримати підвищення або почати бізнес – це правда. Якщо ви говорите собі, що для змін ви дуже втомилися – це правда. Що б ви не говорили собі, це стає вашою дійсністю. Тримайте думки під контролем, і життя почне їм відповідати.

5. Ви не відчуваєте натхнення
У вас є пристрасть до чого-небудь? Я знаю багатьох людей, які думають, що у них немає пристрасті. Але так не буває. Повинно бути щось таке, що ви любите робити. Спробуйте відкрити для себе щось по-справжньому хвилююче і займатися цим якомога більше.

6. Ви не плануєте своє майбутнє
Звичайно, чудово жити «сьогодні» і «насолоджуватися моментом», але іноді потрібно заглядати вперед, щоб побачити, куди ви хочете прийти. Якщо у вас немає мети або плану, то ви схожі на човен, який безцільно дрейфує в океані, сподіваючись опинитися де-небудь в хорошому місці.

7. Ви проводите занадто багато часу з людьми, які не сприяють вашому зростанню
Легко застрягти, теліпаючись з людьми, які не змушують вас бути краще. Поруч з ними ви завжди будете залишатися на колишньому рівні.

8. Ви залежні від вашого телефону
Безперечно, сучасні стільникові телефони – це круті пристрої, здатні повністю зачарувати будь-кого з нас. Але подумайте тільки, скільки часу ви витрачаєте на улюблену «іграшку»?

9. Ви витрачаєте гроші на непотрібні речі
Існує різниця між «мені необхідно» і «я хочу». Думаю, ми всі дізналися її ще в дитячому садку. Тим не менш, у сучасному суспільстві межі розмиті . Я знаю безліч людей, які загрузли в кредитах, але у них в руках завжди гаджети останніх моделей. А насправді,нам потрібно не так вже й багато: їжа, вода, дах над головою і кохана людина поруч. Все інше – просто бонуси.Так подивіться, на що ви витрачаєте свої гроші, і вам стане ясно, чи зможете ви внести зміни.

10. Ви не висипаєтеся
Сон має вирішальне значення для доброго здоров’я. Якщо ви дуже зайняті, щоб висипатися, або просто маєте погану звичку спати до трьох годин ранку, то прийшов час переглянути свої пріоритети.

11. Ви не дбаєте про своє тіло
Не менш важливі для вашого здоров’я їжа і спорт. Так, я розумію, що не повідомила вам нічого нового. Але позитивний вплив збалансованої дієти і фізичних вправ не обмежується тільки втратою ваги. Поліпшуються і ваше психічний стан, і загальне самопочуття. Почніть з невеликих змін в раціоні і рівні активності і ви здивуєтеся, як це позначиться на якості вашого життя.

12. Ви не виходите із зони комфорту
Я знаю, як легко жити в зоні комфорту. Я говорю про те, щоб брати на себе ризик, здатний поліпшити ваше життя.

13. Ви живете життям, яке вам не подобається
Успішність я завжди вимірюю рівнем щастя. Ви дійсно щасливі? Якщо ні, то пора щось змінювати.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.