В Україні проведуть "Каннський вечір"

В Україні  проведуть "Каннський вечір"
"Каннський вечір" — унікальний захід, під час якого гості першими відвідають прем'єрний показ найкращих короткометражних стрічок українського виробництва, що увійшли до програми Short Film Corner 69-го Каннського кінофестивалю.
У рамках вечора гості зможуть пройтися по червоній доріжці під яскраві спалахи фотокамер, отримати коментарі режисерів, поспілкуватися із зірками кіно та шоу-бізнесу та насолодитися найсвіжішими новинками українського кінематографу.

В цьому році глядачі зможуть оцінити такі фільми:
"Довгі хвилі" — режисер Анастасія Совяк-Круковська розповідає історію кохання у великому місті. Фільм  учасник національного конкурсу кінофестивалю "Молодість". Одну з ролей у фільмі виконав Остап Ступка, саундтрек — українська група Indytronics.
"Сік гранату" — експериментальний фільм, що нагадує про геноцид вірменського народу в 1915 році від одеських режисерів Романа Волчака та Андраніка Давтяна.
"Вибір" — автор та режисер Владислав Климчук показує дві історії, що відбуваються паралельно на екрані про вибір двох чоловіків, які загубились у життєвих обставинах.
"Коріння" — дебютний фільм Ілони Кочарян, який оповідає історію старого чоловіка, який лишився своїх рідних на війні, але продовжує жити далі.
"Рокетмен" — режисери Денис Кушнарьов та Дмитро Муленко представляють документальний фільм про одного чоловіка, що колись зустрівся з Юрієм Гагаріним.
"Зерно" — режисер Ксенія Бугримова розповідає історію про дівчину, яка купує в аптеці особливе зерно, з якого планує виростити ідеального чоловіка. Головні ролі виконали Ольга Грішина та Гліб Мацибора.
"Альфред" — режисер Альона Стулій зняла 3-хвилинну історію про маленького Альфреда Хічкока. Композитор фільму — Dima Kelly.

Подія "Каннський вечір" спрямована на підвищення інтересу до українського кінематографу, розвиток та просування українського кіно шляхом виробництва, дистрибуції та міжнародної промоції.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.