Порядок списання багатоквартирних будинків

 Порядок списання багатоквартирних будинків
Кабінет міністрів України визначив процедуру списання з балансу міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, державними підприємствами і органами місцевого самоврядування багатоквартирних будинків з розміщеними в них приміщеннями приватної та інших форм власності.
Затвердження такого порядку закріплено постановою українського уряду № 301 від 20 квітня 2016 року.
Згідно з порядком списання з балансу багатоквартирних будинків, така процедура здійснюється балансоутримувачем на підставі прийнятого ним розпорядчого документа. При цьому вона повинна бути завершена в термін не більше двох місяців з дня прийняття такого документа. Ініціаторами процедури списання з балансу багатоквартирного будинку можуть бути особи, яким на правах приватної власності належать приміщення у такому будинку.
Для списання з балансу багатоквартирного будинку повинна бути створена комісія в складі не менше п’яти осіб, до якої входять представники балансоутримувача і виконавця послуг з управління будинком. Крім того, в роботі такої комісії має брати участь уповноважена особа з боку співвласників багатоквартирного будинку.
Комісія повинна провести огляд і зафіксувати технічний стан будинку перед списанням, і за результатами її роботи складається акт про списання з балансу багатоквартирного будинку, який підписується всіма її членами і затверджується балансоутримувачем.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.