Знайомтеся Ваш – вірний друг і помічник

Знайомтеся Ваш – вірний друг і помічник
У сучасному міському ритмі життя просто нереально все встигати виконувати, і про все пам'ятати, при цьому, що темп життя зростає і все потрібно робити не те що швидко, а дуже швидко, до того ж завжди залишатися на зв'язку і бути в курсі всіх справ. Саме для того, щоб встигати все це робити при шаленому ритмі життя, щодня придумують пристрої, які значно полегшують наше життя і дозволяють хоч якось заощадити час. І чого вже тільки не вигадали, щоб самим собі полегшити життя. І ось наприклад однією з нових знахідок сучасного суспільства стають роботи-пилососи від компанії iRobot.
Нині iRobot – це бренд, відомий по всьому світу, тепер вони випускають велику кількість продукції, яку відносять до робототехніки. Серед цього спектру продукції без труднощів можна знайти і вибрати собі прекрасного і надійного домашнього помічника.
Компанія постійно вдосконалюється і застосовує новітні і сучасні функції для своєї продукції, пропонуємо вам ознайомитися з новою моделлю iRobot Roomba 980.

Знайомтеся Ваш – вірний друг і помічник

Якщо попередні роботи Roomba були «сліпі», то останні моделі – «все бачать». На відміну від попередніх моделей роботів, які могли прибирати тільки дві-три кімнати і реагувати на перешкоди рефлекторно, Roomba 980 використовує датчики і камери, щоб скласти карту
околиць – і це забезпечує розумну навігацію по дому під час прибирання. Переваги помітні, ігнорувати їх неможливо, розглянемо більш докладно:

1. Розумний друг.
Roomba 980 є першим представником цієї серії, який підтримує одночасно адаптивну навігацію, візуальну локалізацію і здатний проводити безперервну чистку протягом двох годин.
Він може самостійно пропилососити весь поверх вашого будинку: програма навігації iAdapt 2.0 допомагає прокладати маршрут через будь-які перешкоди. До того ж він автоматично перезаряджається і відновлює роботу, поки не закінчить прибирання, понад дві години йому не знадобиться підзарядка. Робот буде працювати без необхідності вашого втручання, поки підлога не стане ідеально чистою. Нові гумові щітки-валики ефективно збирають волосся, шерсть тварин і інше сміття.
Програма дозволяє Roomba 980 без проблем об'їжджати гострі кути, ніжки стільців/столів і інші можливі перешкоди. Низький профіль дозволяє йому пилососити під диванами або ліжками; і не турбуйтеся робот-пилосос не впаде зі сходів завдяки особливим сенсорам.

2. Простіше простого.
Підключіться, щоб прибирати, звідки завгодно: додаток iRobot HOME (для iOS і Android) дозволяє користувачеві призначити час збирання, де б ви не знаходились (в ресторані, на роботі, на відпочинку за кордоном). Перебуваючи в цьому додатку ви можете визначити власні параметри і побачити стан очистки робочих місць. Додаток дозволяє керувати кількома роботами Roomba 980 для користувачів, які мають у своєму розпорядженні дуже великі будинки. Також ви можете налаштувати різні специфікації прибирання і перевірити статус виконання.

Знайомтеся Ваш – вірний друг і помічник

Робот-пилосос iRobot Roomba 980 чистить поверхні будь-якого типу, автоматично налаштовується для чищення килиму, лінолеуму, паркету, ламінату навіть під час роботи, а також можна скласти розклад прибирання на тиждень вперед. До того ж робот самостійно заряджається, а по завершенню прибирання відправляється на свою стоянку – до станції Home Base.

3. Потужний прибиральник.
Чистяча система AeroForce дозволяє автоматично збільшувати потужність при збиранні на килимових поверхнях, що дає можливість в 10 разів ефективніше вичищати бруд. Особливі щіточки, розташовані з боків робота чистять і поверхню стін. Фільтр HEPA збирає весь пил і алергени, що знаходяться в повітрі. Так що про алергію можна забути. Більш того, ця функція заощадить кошти для чистки підлоги в подальшому.

4. Порядок в будинку правило №1.
Ви з трепетом ставитеся до чистоти і затишку в домі? Для ефективного прибирання потрібно, щоб на підлозі не було зайвих речей, а значить ми вчимося стежити за порядком.
iRobot Roomba 980 – незамінний помічник у вашому будинку, він не тільки полегшить вам прибирання, але і зробить цей процес одним з найулюбленіших. Достатньо буде тільки натиснути на кнопку, і будинок буде виблискувати від чистоти! В результаті можна з упевненістю говорити про те, що покупка робота-пилососа хороша справа.
Придбайте нового друга і помічника прямо зараз – iRobot Roomba 980.

Контактна інформація:

(068) 283-54-64 | (063) 998-30-03
Е-mail:info@irobotua.com
Офіційний сайт iRobot – irobotua.com
Сторінка в Facebook – facebook.com/Роботы-пылесосы-Irobot-675449785931566/

Знайомтеся Ваш – вірний друг і помічник

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.