Відтепер світлом в кімнатах керують з телефону

Відтепер світлом в кімнатах керують з телефону
Серйозним недоліком сучасних енергоощадних ламп - неможливість регулювати кількість світла. Для ламп розжарювання використовувались вимикачі з плавним регулюванням напруги, їх для люмінесцентних ламп застосовувати заборонено. Таку можливість мають нові лампи MIPOW. Це вже нове покоління освітлювальної техніки, можна сказати "розумна лампочка" - світлодіодний пристрій з дистанційним програмованим управлінням.
За допомогою блутуз-технології вона керується телефоном. Підтримуються всі телефони та планшети з операційними системами андроїд 4.3 і вище та ІОС 7.0 і вище. Регулюється не тільки яскравість світла, а навіть колір, 16 мільйонів відтінків можуть значно оживити інтер'єр кімнати. Вибираються й ефекти зміни кольору. Новинкою в освітленні є режим "струшування", коли потрусити телефоном загориться випадковий колір. Присутній таймер ввімкнення та вимкнення світла, що дуже зручно для спальні чи дитячої кімнати.
Вкручується замість звичайної лампочки, стандартний цоколь E27, навіть в люстри, що висять по 40 років, підійде. Споживає така лампа 5 ват, світить, як звичайна 40 ватна лампа розжарення. Якщо світла мало то можна об'єднати до п'яти ламп в одну групу і керувати з телефону всіма одночасно. Коштує одна така лампочка 407 гривень.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.