Чи не настав час, вам змінити роботу?

Чи не настав час, вам змінити роботу?
Як зрозуміти, що прийшов час змін? Ми підготували для Вас 12 ознак того, що Вам слід шукати нову роботу.

1. Вам постійно нудно.

Якщо Ви проводите багато часу в соціальних мережах, додаткових задач перед Вами не ставлять, а Ваші особисті завдання здаються Вам дедалі нуднішими – ця робота не для Вас.

2. Ваші навики не цінуються.

Протягом декількох років Ваша праця проходить непоміченою, шеф не реагує на Ваші пропозиції по вдосконаленню роботи та не дає Вам підвищення чи премії? Це одна з ознак того, що час задуматися про зміну роботодавця.

3. Ви не заздрите Вашому шефу.

Завжди питайте себе, що Ви отримуєте на фініші? Якщо майбутні можливі перспективи Вас не влаштовують і Ви здригаєтесь, уявляючи себе на місці свого боса – навіщо Ви взагалі працюєте в цій компанії?

4. Компанія змінює пріоритети.

Якщо компанія занадто різко змінила свій курс – це може бути поганим знаком. Як симптоми цього можна відзначити: повна зміна керуючого складу, перерозподіл активів, активна зміна персоналу та ін.

5. Ваша робота не співпадає з Вашими цінностями.

Кожна людина зазвичай обирає роботу до душі. Вона має відповідати Вашим моральним цінностям, переконанням , особливостям характеру. Ви не зможете досягти успіху в компанії, принципи роботи якої Вам неприємні чи байдужі.

6. Компанія не інвестує у Вас.

Якщо компанія вкладає кошти у Ваш професійний розвиток, працювати в ній легко та приємно. Це можуть бути як профільні семінари, оплата навчання, так і виписування спеціальної преси.

7. Погані стосунки з колективом та шефом.

До речі, про здорову атмосферу. Ваш шеф здається Вам породженням пекла? Він вважає за нормальне принизити вас в присутності інших працівників? Стосунки з колегами не можна налагодити жодними способами? Вас дратують більшість співробітників? Час подумати про зміну місця роботи.

8. Ваші обов’язки постійно змінюються.

Ви приходили на роботу щоб виконувати певне коло обов’язків, проте часто Вам доводиться вирішувати ще безліч інших питань, які не входили до Вашої посадової інструкції.

9. Ваша робота негативно впливає на Ваше здоров’я.

Навіть якщо Ви не працюєте в шахті чи на хімічному підприємстві, погані умови роботи відображаються на Вашому здоров’ї. Хронічні стреси, страх та невпевненість можуть не кращим чином вплинути на Ваш стан.

10. Ваша робота не дає перспектив росту.

Всі люди прагнуть до самовдосконалення. Особистий розвиток – це те, що потрібно кожній людині. Якщо перспективи, що стоять перед Вами, занадто туманні та розмиті, якщо робота душить Ваш потенціал і не дає йому в повній мірі розкритися – необхідно з нею попрощатися.

11. Постійний стрес.

Якщо на Вас постійно тиснуть «зверху», ставлять нереальні строки виконання задач, Ви постійно хвилюєтесь з приводу виплати зарплати – Ви не уникнете стресового стану. Постійне нервове напруження не тільки може призвести до зриву але і стати стилем Вашого життя.

12. Ваша робота робить Вас нещасливим.

У світі є багато речей, які можуть зробити Вас нещасливим. Не варто додавати до них і Вашу роботу. Те, чим Ви займаєтесь переважну більшість часу, має бути для Вас цікавим та мотивуючим.

У всіх бувають погані дні або навіть тижні в офісі. Але якщо при слові «робота» Вас кидає у холодний піт – подумайте, чи не потрібно щось міняти?

Бережіть себе, а не своє робоче місце. Успіхів Вам!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.