У Житомирі відкриють Центр захисту тварин

 У Житомирі відкриють Центр захисту тварин
У Житомирі за 10 днів планують відкрити центр захисту тварин на вулиці Параджанова(Баранова).
Думають, що почнуть з Польової, тобто будуть дивитися, де їх скупчення найбільше. Також звернуться до бізнесу, а також залучать житомирян, аби допомогти утримувати собак у притулку. Через ЗМІ будуть інформувати житомирян щодо відлову собак. Влітку 2013 року влада за 1,2 млн.грн. купила колишній свинарник на вул.Баранова. Купили приміщення у підприємців Крижевського та Грищука – єдиних, хто запропонував будівлю. Інших варіантів не розглядали і конкурс не оголошували.Тоді мер Володимир Дебой запевняв, що як тільки казначейство виділить гроші на купівлю приміщення, громадські організації Житомира одразу ж займуться його облаштуванням.
У березні 2014 року керівниця ветеринарної клініки Валентина Фасоля розповідала, що приміщення досі не оформлене як муніципальний притулок, тому спонсори поки не можуть надавати фінансову допомогу. У вересні 2015 року на сесії міської ради рахували, скільки ще грошей треба витратити, щоб у місті з’явився притулок для собак.
В лютому 2016 року представники підрядної організації зазначали, що ремонт спеціального центру захисту тварин,знаходиться на фінішній прямій, в березні у притулку вже завершували внутрішні роботи.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.