Чи пройде євробачення-2017 на "Олімпійському"?

Чи пройде євробачення-2017 на "Олімпійському"?
Євробачення-2017 на НСК "Олімпійський" може побити рекорд за кількістю глядачів. За підрахунками служб стадіону, арена зможе вмістити понад 40 тис. глядачів, що стане рекордом для "Євробачення".
Технічна можливість провести в 2017 році міжнародний конкурс естрадної пісні "Євробачення" у Національному спортивному комплексі "Олімпійський" в Києві існує. Стадіон має весь необхідний технічний потенціал, щоб провести саме тут фінальну частину "Євробачення" в 2017 році.
Одне з головних питань – забезпечення повного накриття арени. Керівництво стадіону за дорученням вже зв'язувалося із німецькими проектантами даху "Олімпійського". Вони підтвердили, що це технічно можливо. Як тільки ними буде отримане необхідне технічне завдання, вони зможуть назвати точну вартість і терміни, які потрібні для встановлення накриття.
Інфраструктура стадіону дає можливість комфортно розмістити всіх учасників конкурсу та їх команди, фанзону, пресу, почесних гостей, а також забезпечує можливість подачі якісного відеосигналу з НСК "Олімпійський" на всю Європу.
Міністр вважає, що підготовка до конкурсу є завданням для всієї держави, тому необхідно створювати координаційний комітет, до якого мають увійти профільні міністри, мер Києва (якщо для проведення конкурсу буде вибрано саме це місто), представники Національної поліції, всіх причетних служб і відомств.
Україна може гідно і на високому рівні прийняти "Євробачення" в 2017 році. Ми зобов'язані це зробити, це також наш моральний обов'язок перед феноменальною Джамалою. Тут справа навіть не в грошах - це питання міжнародного престижу держави, нашої туристичної привабливості.
Раніше повідомлялось, що міністр фінансів Олександр Данилюк допускає, що Україна може передати право на проведення Євробачення іншій країні через надто високу вартість проведення конкурсу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.