День молоді у Житомирі

День молоді у Житомирі
Святкування Дня молоді проводитиметься з 15 до 21 години біля Центральної арки міського парку культури і відпочинку.

Даний захід направлений на патріотичне виховання молоді Полісся, підвищення рівня національної культури та пропагування сучасних молодіжних суб-культур і надання можливості молодим талантам відчути свою значимість у суспільстві.

Гостей свята чекають безліч цікавих конкурсів та неймовірних розваг.

До початку заходу відбудеться конкурс для молоді «Українське графіті». Кожен бажаючий зможе взяти у ньому участь, за умови наявності хисту та попередньої реєстрації.

Також, напередодні проведення проекту, в центрі міста, у парковій зоні та біля Житнього ринку, волонтери роздаватимуть житомирянам та гостям міста запрошення з персональними номерами. Отже, кожен з присутніх на заході матиме унікальний шанс виграти головний приз Дня молоді за власним номером, вказаним у запрошенні.

У творчій частині заходу візьмуть участь виконавці та гурти, представники кращих команд сучасного танцю та спортивних клубів. Відбудеться традиційний конкурс «Чарівна Полісянка-2016», де оберуть найчарівнішу та найвродливішу королеву Дня молоді.

Також відбудуться щорічні змагання суб-культур «Battle Point-2016», традиційні молодіжні фестивалі «Молодь – надія держави» і «Молодь – врятує світ-2016».

На завершення гостей свята чекає «Ді-джей парад OPEN AIR».

Співорганізаторами заходу виступають: обласне та міське управління сім'ї, молоді та спорту, управління культури міської ради, за сприяння комунального підприємства «Парк», студії естрадного мистецтва міського культурно-спортивного центру, танцювальної корпорації «T-Squad».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.