Наша продукція – гарант вашого захисту

Наша продукція – гарант вашого захисту
Сьогодні, як ніколи, значна увага надається віконним та дверним конструкціям. Адже вони не лише служать оформленням, але і відповідають за збереження тепла в будинку та обмежують потрапляння звуків і шуму з вулиці. На ринку вікон, дверей та воріт представлений широкий їх вибір, в залежності від призначення та власних вподобань можна обрати ті чи інші конструкції.
Але погодьтеся, проїжджаючи повз будинки ви, не раз звертали увагу не тільки на вікна, а і опосередковано на сучасний дизайн в'їзних воріт в гараж або на подвір'я. Чи не так? А особливо коли все встановлено та зроблено так, що здається ніби ворота злилися в одне ціле з парканом, от тоді краса дійсно зашкалює.

Наша продукція – гарант вашого захисту

Втілити всі свої задуми, набагато зручніше та вигідніше саме з фірмою Візаж, де можна обрати на будь-який смак та гаманець: вікна, двері, фасадні системи, ворота, ролети. У даній статті пропонуємо Вам більш детально ознайомитися з унікальними можливостями, секційних воріт, які збережуть комфорт та затишок Вашої оселі. Розпочнемо з того, де ж можна встановити секційні ворота? Ви думаєте, що тільки у гаражах? Ви помиляєтесь. Окрасою вони будуть також у заміських і приватних котеджах, на автомийках, на станціях технічного обслуговування, на промислових об'єктах. З місцем встановлення вирішено, тепер доцільно буде детально розглянути переваги:

1. без заперечень – сучасний неповторний дизайн;
2. оригінальність конструкційних рішень;
3. елегантність;
4. зручності в експлуатації;
Правильно змонтовані вироби легко і просто закриваються і відкриваються, а при установці електроприводу стають просто ідеальними в експлуатації. Сендвіч-панелі мають особливу форму, яка виключає можливість защемлення пальців з зовнішньої і внутрішньої сторони воріт.
5. надійність;
Ворота виготовлені з якісних міцних матеріалів, що забезпечує надійний захист. У виробництві панелей застосовується оцинкована сталева стрічка, що має товщину 0,4 мм, цинкове покриття товщиною 16 мкм, а також двошарове полімерне покриття товщиною 25 - 35 мкм надійно захищає поверхню панелей від механічних пошкоджень і впливу атмосферних опадів. Отож, секційні ворота можуть працювати десятиліттями, Вам лише, необхідно проводити сервіс один раз в декілька років.
6. презентабельний зовнішній вигляд;
Підйомні секційні ворота відмінно виглядають абсолютно в будь-якому фасаді.
7. якість в деталях.
В Секційних воротах все продумано до дрібниць. Конструкція сендвіч-панелі товщиною 45 мм забезпечує високу стійкість до вітрових і ударних навантажень. Місця кріплення саморізів розташовані в зоні скріплення зовнішнього і внутрішнього листа (4 шари металу). Це робить кріплення більш міцним, повністю виключаються провисання і перекоси петель. До того ж ворота відповідають директивам Європейського союзу в області безпеки продукції, що підтверджено протоколами випробувань.

Наша продукція – гарант вашого захисту

Також доречно описати, пріорітетність встановлення секційних воріт?

1. Захист від злому і проникнення;
2. надійність і безпека майна;
3. можливість заощадити на енергоносіях;
4. надійність і довговічність;
5. максимальна звукоізоляція;
6. висока міцність конструкції;
7. стійкість до впливу атмосферних опадів.

Тому якщо Ви плануєте поставити нові ворота чи замінити старі, з впевненістю обирайте та отримуйте кращий продукт для своїх конкретних потреб від компанії «Візаж». Технічна точність і висока якість є гарантом того, що ви будете насолоджуватися своїм вибором, до того ж з забезпеченням власної безпеки і максимальною герметичністю не тільки для свого захисту а і від погодних умов.
«ВІЗАЖ» – вікна нашого міста!
м.Житомир, вул. Перемоги 10.
Телефонуйте, наші менеджери з радістю Вас проконсультують тел. (0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41, (067) 442-52-09.

Офіційний сайт – visage.zt.ua
е-mail – info@visage.zt.ua
Сторінка в Facebook – https://www.facebook.com/okna.dveri.zhitomir/

Наша продукція – гарант вашого захисту

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.