Фарба для шиферу

Фарба для шиферу
У співвідношенні з основним діючим речовина фарби для шиферу, вони бувають:

1. Акриловими або водно-дисперсійними - даний варіант фарби наноситься на раніше покриту грунтовкою поверхня шиферу. Акрилова фарба для шиферу захищає його від вологи і руйнування, підвищує його ковзні характеристики, завдяки цьому атмосферні опади легше стікають по покрівлі. Фарби на акриловій основі швидко сохнуть і мають різноманітну колірну палітру.

2. Фарба для фарбування шиферу на емалевою основі - відрізняється високим вмістом в її складі сполучних речовин, має вологозахисні властивості, відрізняється стійкістю перед атмосферними опадами. Покриття, після фарбування набуває додаткові характеристики. Пігменти, що знаходяться в складі фарби, оберігають покриття від вицвітання.
3. Покрівельна фарба по шиферу у вигляді рідкого пластику - є синтетичним матеріалом, що має бітумну, полістирольну або полівінілхлоридну основу. Дані фарби відрізняються доступною вартістю, однак, у порівнянні з акриловими фарбами, даний матеріал має більш низькі вологозахисні властивості. Крім того, у складі таких фарб досить часто міститися шкідливі для здоров'я людини речовини.

4. Гумова фарба для шиферу - досить популярний матеріал для фарбування покрівлі. Серед переваг фарби на основі гуми відзначимо:

-високі властивості еластичності, при появі невеликих тріщин на поверхні, фарба розтягується без пошкоджень;
-у складі фарби не міститися шкідливі для здоров'я людини речовини, вона не піддається горінню і відрізняється високим рівнем пожежної безпеки;
-забезпечує захист від ковзання, що особливо важливо при облаштуванні плоскої покрівлі;
-відрізняється високою стійкістю до зносу, здатна прослужити на покритті багато років;
-покращує експлуатаційні якості шиферу відрізняється стійкістю до зовнішніх подразників, грибка, корозії і намокання;
універсальна в застосуванні і має різноманітну колірну палітру, тому підійде під будь-який екстер'єр.

Використання гумової фарби для оздоблення шиферу подовжує термін його експлуатації в декілька разів. Шифер стає приємним і привабливим по фактурі. Крім того, фарба відмінно гідроізолюють мікротріщини на шифері. Для гарантії довговічності використання покриття, рекомендується наносити фарбу на основі гуми, мінімум в два шари. Для висихання фарби достатньо кількох годин.

У співвідношенні з виробниками фарби для шиферу відзначимо:

1. DachbeSchichtung - фарба німецького походження, відрізняється високою вартістю, яка цілком виправдовує її експлуатаційні характеристики. У фарби також є високі адгезійні властивості, хороша міцність, тривалість експлуатації. Однак, така фарба підходить для покриття натуральної черепиці або шиферу.

2. Поліфарб - польська фарба на дисперсійній основі, швидко сохне і має насичену колірну палітру. Фарба відрізняється хорошою стійкістю до вологи і ультрафіолетового випромінювання.

3. Аква - фіно-шведська фарба, розчиняється з допомогою води, відрізняється стійкістю до агресивного лужному середовищі. Використовується не тільки для фарбування шифру, але і для нанесення на бетонну основу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.