Чим розбавити водоемульсійну фарбу?

Чим розбавити водоемульсійну фарбу?
Що таке водоемульсійна фарба?
Одна назва – водоемульсійна фарба, говорить саме за себе. Ця фарба, вважається популярним лакофарбовим матеріалом, екологічно чисті, а також нешкідливим для здоров'я людини. Основним сполучною у цій фарбі, виступає саме вода. Водоемульсійна фарба призначена як для внутрішньої, так і для зовнішньої обробки. Завдяки своєму складу, фарба відмінно лягає на будь-яку поверхню, бетон, дерево, гіпсокартон, шпалери, шпаклівку, також дуже швидко сохне і не відшаровується.

Як використовувати фарбу?
Наносити таку фарбу на одну поверхню можна кілька разів.

Наприклад: шпалери на стінах ще відмінно виглядають, а ось колір потьмянів. Не переймаємося, нову фарбу купувати не потрібно, а дістаємо залишки фарби з попереднього ремонту і оновлюємо колір. Беремо ємність з фарбою і гарненько її збовтуємо.
Так як фарба стояла довгий час, вона трохи загусла і її треба розбавити до потрібної консистенції. Вміст виливаємо в чисте і сухе відро, і розмішуємо будівельним міксером, потроху додаючи воду кімнатної температури.
Дотримуючись, щоб вода не перевищувала 10% обсягу фарби. Активні пігменти фарби,будуть зв'язуватися з елементами води, тому рекомендують розбавляти водоемульсійну фарбу, чистою водою кімнатної температури.
Ретельно розмішуємо фарбу міксером, до потрібної консистенції, почекавши, коли осяде піна, що починаємо роботу.

Розмішування фарби міксером
Перед початком роботи, нанесіть невелику кількість фарби пензлем на поверхню, що б відчути її властивості та еластичність. Коли фарба правильної консистенції, на поверхні не залишаються сліди від кисті, фарба лягати рівним шаром.

Колеровка водоемульсійною фарбою
Якщо фарба куплена в білому кольорі, то її можна пофарбувати в потрібний колір. Виливаємо потрібну кількість фарби в чисте відро, перемішуємо міксером, потроху додаючи краплями колер, не припиняючи заважати міксером.
Після досягнення потрібного кольору, якщо фарба густовата, її розбавляють водою, і ретельно перемішують. Після додавання води, слідкуйте за кольором, він може змінитися, тоді треба ще додати колір. Якщо міксером мішаються кілька кольорів, то обов'язково мийте його після кожного перемішування одного кольору.

Декорування водоемульсійною фарбою
Завдяки новітнім технологіям водоемульсійну фарбу можна не тільки пофарбувати, але і декорувати. Будівельний ринок, наповнений різноманітними добавками для декору. Одними з таких новинок є перламутр і блискітки. Ці суміші можна додавати прямо в фарбу, або наносити зверху неї. Коли не бажаний яскравий і чіткий акцент на такий декор, його додають прямо в заколеровану фарбу.

Преламутр
У перемішану фарбу з кольором, додаємо перламутр або блискітки, невеликою кількістю і перемішуємо міксером, до потрібного результату. Після з'єднання всіх компонентів, фарба може бути трохи густий. Розбавити її можна за допомогою чистої води кімнатної температури. Поступово додаємо воду у фарбу і перемішуємо з допомогою будівельного міксера. Дотримуючись щоб вода, яка не перевищувала 10% обсягу фарби. Також подібний декор наноситься на пофарбовану водоемульсійною фарбою стіну зверху, для більш чіткого малюнка.

Для подібної процедури, знадобиться наступний інструмент:

1.Водоемульсійна фарба (нова або вже використана).
2.Очищена вода кімнатної температури.
3.Будівельний міксер.
4.Чисте і сухе відро.
5.Чистий пластикова пляшка з кришкою.
6.Колер потрібного кольору.
7.Додатковий декор, перламутр або блискітки.
8.Розминка для фарби.
9.Будівельний валик для фарбування.

Завдяки водоемульсійною фарбою, і її унікальному складу і властивостям. Політ фантазії і творчих ідей, не обмежений. Велика колірна гамма кольорів, дозволить втілювати на яву, унікальні, дизайнерські проекти.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.