Родини десантників отримали квартири у Житомирі

Родини десантників отримали квартири у Житомирі
Ключі бійцям 95-ї аеромобільної бригади вручив Президент України Петро Порошенко та Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.
Квартири отримали: майор Олександр Порхун, командир військової частини польова пошта В2010. Брав участь в зоні АТО в Донецькій та Луганській областях. Був поранений. Йому присвоєно звання Героя України з врученням ордена «Золота зірка».

Майор Ігор Герасименко, командир першого батальйону військової частини польова пошта В1740 (А0281). Брав участь в АТО в Донецькій та Луганській областях. Був поранений. Йому присвоєно звання Героя України з врученням ордена «Золота зірка».

Підполковник Володимир Лагута, заступник командира бригади з повітряно-десантної підготовки військової частини польова пошта В1740 (А0281). Брав участь у антитерористичної операції на Сході країни. Був поранений у бою.

Старший солдат за контрактом Дмитро Павлюк. Проходить військову службу в військовій частині польова пошта В1740 (А0281). В ході операції в зоні АТО отримав поранення. Його багатодітна родина очікує на четверту дитину.

У цьому році у день Високомобільних десантних військ всі урочистості за участю керівництва країни були передбачені в Житомирі.

День ВДВ офіційно затверджений в Україні указом президента у 1999 році, проте своїми коріннями уходить у СРСР: 2 серпня 1930 року на навчаннях під Воронежем вперше в Радянському союзі проведена масова висадка десанту.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.