Нововведення сервісних центрах МВС

Нововведення сервісних центрах МВС
Наприкінці липня 2016 року в усіх територіальних сервісних центрах МВС у Житомирській області розпочали нововведену процедуру: оформлення електронних договорів купівлі-продажу автомобілів працівниками ТСЦ замість заповнення його відвідувачами від руки.
Основною перевагою є те, що люди не мають заповняти договори на паперових носіях у трьох примірниках самостійно, адже багато хто потребував професійної консультації, багато хто робив помилки, а тепер увесь процес автоматизовано. Поки що ж зараз цей процес по часу оформлення не сильно виграє у паперових зразків, але це пов’язано лише з тим, що відповідні бази, з яких система підв’язує дані про клієнтів, ще наповнюються. Але найближчим часом процес має значно пришвидшитись.
Процедура оформлення такого договору проста. Покупець та продавець автомобіля звертаються до будь-якого територіального сервісного центру і подають свої паспорти та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Відповідні дані вводяться в систему, яка заповнює електронний договір, після чого відвідувачі його перевіряють.
Якщо раніше договори купівлі-продажу завіряли, то вже з відкриттям нового сервісного центру у м. Києві. Вже запустили електронні договори купівлі-продажу, електронний журнал, тобто фактично вже людям з паперовим носієм не варто працювати, це все роблять наші адміністратори, оператори сервісних центрів. Він також зазначив, що автосалони не будуть дублювати функції сервісних центрів МВС. З

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.