Особливості будівництва парканів

Особливості будівництва парканів
Абсолютно кожен паркан складається з опорної частини і також обшивки. В якості обшивки прийнято використовувати той матеріал, з якого створено (або буде створений) будинок. Опорна частина – це несучі стовпи, надійно укріплені в землі.
Найчастіше паркани будуються з дерева, каменю чи металу. Зустрічається також і пластик. Для кожного матеріалу є свої особливості зведення. Тому краще замовити будівництво паркану у професіоналів, щоб не витратити даремно час, гроші і власні сили.

Що важливо враховувати при виборі матеріалу для огорожі
Кілька факторів, крім уподобання власників ділянки, істотно впливають на вибір матеріалу для огорожі:

Вітрові навантаження. Паркан повинен мати міцний фундамент, а також несучу конструкцію у тих місцях, де трапляються сильні сезонні вітру, і огорожа зазнає істотну навантаження.
Характеристика ґрунту. Здатність несучої конструкції утримувати паркан залежить від характеристики ґрунту – або він рыхловатый, або пилуватий.
Стиль ділянки і будинку. Огорожа обов'язково має ідеально вписуватися в загальну картину ландшафтного дизайну і гармоніювати з головним будовою.

Різновиди парканів

Для будівництва якісного забору буде потрібно якийсь час. Але всім відомо, що захистити свою ділянку необхідно відразу ж після покупки. Для цієї мети існують паркани-перепони. Вони продаються готовими секціями з металевої сітки, і купити їх можна в Москві або будь-якому іншому місті) в кожному будівельному магазині.
Паркан-захист будується вже «на століття», має міцний фундамент. Самостійно таку конструкцію краще не зводити, якщо раніше не було досвіду. Для того щоб огорожа вийшло стабільним, краще звернутися до фахівців, для яких будівництво парканів є область їх професії.

Особливості різних матеріалів

Найчастіше зводять паркани з дерева. Мінусом даного матеріалу є тільки вогненебезпечність, але плюсів набагато більше: Легко зводиться і мало важить.
Для будівництва не вимагає спеціальних навичок. Легко обробляти.

Цегляні огорожі самостійно не звести. І за вартістю вони досить дорогі. Але зате паркан з цегли служить не одне десятиліття, завжди виглядає дорого, спокійно утримує навіть самі сильні вітри.

Металопрофіль – дуже популярний матеріал для огорожі, так як за вартістю він не сильно обганяє дерево, але при цьому він вогнетривкий, не вимагає заливки фундаменту, витримує великі навантаження.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.