Де купити шкільну форму від українського виробника?

Де купити шкільну форму від українського виробника?
Інтернет-магазин “TIMBO”
“TIMBO” – новий український інтернет-магазин, у якого дуже велике майбутнє. Магазин пропонує широкий вибір, як дитячої, так і жіночого одягу. А шкільна форма представлена в широкому асортименті – тут тобі і модель вибрати, і розмір підібрати, і дитину одягнути, як з голочки.

Ціни: від 300 до 500 гривень.

Minivarenyky
Minivarenyky – український бренд Varenyky Fashion, що випускає різні парки, сукні та сорочки в етнічному стилі. Крім етнімі, бренд вирішив випускати стильну шкільну форму з тими ж етнічними мотивами, які видно в кожній моделі.

Така шкільна форма виглядає дуже стильно, автентично і навіть мило.

Ціни: 2500-3000 гривень.

TAGO by Anisimov
Ще одна дитяча шкільна форма “від кутюр”.
Знаменитий український дизайнер Віктор Анісімов вже не один рік співпрацює з брендом TAGO, створюючи стильну і якісну шкільну форму для дітей.
У колекціях ти зможеш знайти широкий вибір різних платіце і спідниць для дівчинки, сарафани і блузки на всі випадки життя.
Адже якщо ростити модницю, то з малих років.

Ціни: 500-1500 гривень

Лукбук TAGO
Найвідоміший український дизайнер створює шкільну форму ось уже з 2008 року. Колекції з формою створюються в улюбленому стилі дизайнера smart-casual і можуть по праву називатися найстильнішою шкільною формою в Україні.
Ось тільки чи оцінить такий одяг пострадянська школа?

Ціни: 2000-3000 гривень.

Sasha-shop
Sasha-shop -оптову виробник і постачальник дитячого одягу. Магазин займається пошівок як масовим, так і індивідуальним будь-якого одягу для дитини. А шкільна форма у них в особливій пошані.

Ціни: 250 – 500 гривень.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.