Фасадна штукатурка

Фасадна штукатурка
Основною метою нанесення фасадної штукатурки своїми руками є формування привабливого вигляду зовнішньої частини будови, а також його захист від руйнівних кліматичних впливів. Досягти зазначених вище цілей вдається за рахунок наявності у цього матеріалу таких відмітних властивостей:

-Підвищена вологостійкість, практично виключає вплив вологи і вогкості на фасади будівель.
-Стійкість до різких перепадів температури та інших кліматичних факторів (таких, наприклад, як атмосферні опади, пряме сонячне вплив тощо).
-Хороша паропроникність, тобто здатність не затримувати скупчуються усередині приміщення пари.
-Поліпшення теплоізоляційних і звукоізоляційних властивостей фасаду будівлі, що дозволяє користувачеві частково заощадити на опаленні і помітно знижує рівень шумів, проникаючих з вулиці.

[youtube=[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YP2hsPChULo]]

Можливість формування поверхонь з різною текстурою і з широким набором кольорових гам. Це властивість фасадних покриттів дозволить вам реалізувати найсміливіші дизайнерські рішення. Крім того, ви можете підбирати потрібну вам палітру кольорів (за рахунок використання спеціальних добавок).
Відносно низька вартість матеріалу, яка в порівнянні з ціною інших видів обробки цілком прийнятна.
Наведені вище властивості притаманні практично всім відомим видам фасадної штукатурки; при цьому їх індивідуальні характеристики можуть дещо різнитися (в залежності від складу і від типу використовуваної сухої суміші).

Порядок нанесення покриття

Зазвичай для нанесення фасадної штукатурки не потрібно якесь складне обладнання: ви цілком зможете обійтися типовим набором інструменту, використовуваного при роботах цього класу. І лише у випадку, коли ви плануєте зробити фасад з якоюсь незвичайною і оригінальною фактурою, вам не завадить проконсультуватися у фахівців і підібрати з їх допомогою все необхідне (можна взяти обладнання в оренду, приміром). Незалежно від обраного вами способу організації штукатурних робіт, вони повинні включати в себе наступні операції:

-Підготовчі заходи, включаючи видалення і очищення оброблюваної поверхні від шару старої штукатурки. При цьому майбутнє основа не повинна мати помітних нерівностей або дефектів. Домогтися подібної якості поверхні вам навряд чи вдасться без використання будівельного рівня і вирівнюючих сумішей (допустиме відхилення не повинно бути більше 15 мм).
-Подальше грунтування раніше підготовленої поверхні повинно здійснюватися з використанням спеціальних грунтовок, помітно підвищують рівень адгезії наносимого матеріалу.
-Порядок виготовлення робочого розчину для штукатурки мало чим відрізняється від аналогічної операції, що проводиться при підготовці інших видів штукатурки. Крім того, ви можете придбати вже готову до застосування робочу суміш, яку перед вживанням необхідно ретельно перемішати.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.