Куди поїхати в жовтні?

Куди поїхати в жовтні?
Куди поїхати в жовтні: Музей народної архітектури та побуту в Переяславі-Хмельницькому

Якщо ви ніколи не були в Переяславі-Хмельницькому, то з’явився відмінний привід відвідати один з найцікавіших куточків України. Там же знаходиться Музей народної архітектури та побуту, який уособлює українське село 19 століття. Тут буде ярмарок, на якій зберуться майстри та фольклорні колективи. Гостей ярмарку чекають майстер-класи, твори мистецтва ручної роботи і різноманітні розваги.

Вартість: вхід безкоштовний
Як дістатися: від метро “Бориспільська” і “Харківська” до Переяслава-Хмельницького їздять маршрутки. Також від автовокзалу курсують автобуси.

Куди поїхати в жовтні: День міста в Умані

На початку жовтня обов’язково слід приїхати в Умань. Жителі відзначають День міста. Буде осінній ярмарок, фестиваль кави і десертів, фестиваль вуличної їжі “У Мані в гостях”, фестиваль повітряних куль, неоновий флеш-моб і лазерне шоу. Також в цей час в місто з’їдуться паломники з нагоди святкування іудейського Нового року – Рош Ха-Шана. Ще одна вічна причина відвідати Умань у жовтні – романтична Софіївка.

Вартість: безкоштовно
Як дістатися: до Умані від залізничного вокзалу і автовокзалу можна доїхати автобусом.

Куди поїхати в жовтні: Baltika Beer Fest, Київ
Якщо вже ніяк не вдасться виїхати з Києва, але розважитися хочеться, а часті Фестивалі вуличної їжі вже порядком набридли, то є дещо новеньке. В Києві відбудеться свято міжнародної культури Baltica Beer Fest. На відвідувачів чекають виступи рок-груп і фольклорних колективів, шоу силачів і різноманітні розваги. І, звичайно, море пива і смакоти з різних країн світу.

Коли: 7-9 жовтня
Вартість: 100 грн – для дорослих, 50 грн – для дітей
Як дістатися: місце проведення – спорткомплекс “Олімпійський”.

Куди поїхати в жовтні: оглядова подорож на повітряній кулі в Кам’янці-Подільському.

В Кам’янці-Подільському 8-9 жовтня пройде чемпіонат з повітроплавання Октоберфест-2016. З висоти пташиного польоту відкривається панорама величної фортеці та мальовничого каньйону річки Смотрич. Битися за звання чемпіона будуть екіпажі повітряних кораблів всієї країни. А після відбудеться оглядова подорож на повітряній кулі.

Коли: 8-9 жовтня
Вартість: подивитися шоу – безкоштовно, політати на повітряній кулі – 2 тис. грн
Як дістатися: з Києва до Кам’янця-Подільського ходять поїзди та автобуси.
Куди поїхати в жовтні: Свято сиру і вина у Львові
Куди поїхати в жовтні: ТОП-5 подій України

Куди поїхати в жовтні: Свято сиру і вина у Льво© hotelslvov.com.uaві
Місцем зустрічі стане площа перед Палацом мистецтв. Очікується дегустація напоїв від провідних винних брендів. А також за традицією будуть давити виноград, з якого згодом одержують ароматне вино. 22 жовтня всіх запрошують на День сирника. Крім того, під час фестивалю працюватиме арт-майстерня, імпровізований сирний ресторан і “Львівська винна пошта”.

Коли: 21-23 жовтня
Вартість: вхід вільний
Як дістатися: до Львова найзручніше добиратися на поїзді.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.