Як обрати міжкімнатні двері

Вибір дверей на вітчизняному ринку просто величезний, і часом так просто розгубитися, не знаючи, як правильно вибрати міжкімнатні двері. Розглянемо найважливіші моменти, на які слід звертати увагу, якщо плануєте придбати таку продукцію.

Мабуть, найголовніша характеристика, яка вказує на те, наскільки двері міжкімнатні надійні і довговічні - це матеріал, з якого вони виготовлені. Раніше для виробництва дверей використовувалася тільки натуральна деревина, але сьогодні цей матеріал має високу собівартість, тому двері з масиву коштують досить дорого. Щоб задовольнити потреби масового покупця на більш дешеву, але теж якісну і довговічну продукцію, виробники освоїли технологію виготовлення міжкімнатних дверей з деревинно-стружкових плит і інших альтернативних, більш бюджетних матеріалів. Зовні такі двері обробляють натуральним шпоном дуба, бука, ясена та інших цінних порід деревини. Також в якості фінішного покриття використовується ламінація, фарбування спеціальними водостійкими фарбами. Ламіновані і пофарбовані двері відмінно підходять для вологих приміщень, тоді як шпоновані моделі краще встановлювати в житлових кімнатах з низьким рівнем вологості.

Як обрати міжкімнатні двері

При покупці міжкімнатних дверей варто звертати увагу не тільки на матеріал виготовлення, але і на конструкцію дверей. Модним трендом в індустрії дверей сьогодні є так звані царговие двері, які відрізняються від звичайних збірної конструкцією дверного полотна. Зовні вони виглядають більш стильно і сучасно, ніж звичайні монолітні моделі. У практичності їх теж нічим дорікнути - царгові системи дверей служать десятками років, не вимагаючи підгонки і ремонту.

Як обрати міжкімнатні двері

У більшості випадків такі дверні системи виконані в сучасному стилі і характеризуються переважанням строгих геометричних форм. Вони можуть бути «глухими» або мати вставки зі скла різного ступеня прозорості, кольору, форми і розміру. Багато сучасних моделей дверей поставляються в комплекті з одвіроком і лиштвами, що встановлюються без анкерів та іншого кріплення. Лиштва має спеціальні пази, куди просто вставляються та фіксуються гребені наличників і тримаються без традиційних кріплень. Це робить двері естетичними і легкими для розбирання в разі ремонту.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.