Mister.Am представляє кафе «Alyssum»: смачні страви та надшвидка доставка

Тихий приємний вечір. Телефонують друзі та пропонують зустрітися за філіжанкою кави. Ви в піднесеному настрої набираєте номер найближчого закладу (кафе/піццерії/ресторану) у центрі міста і раптом – серце холоне: «Всі столики зарезервовано, пробачте». І настрій одразу зіпсовано і закрадається думка наговорити тим, хто зайняв улюблений столик біля вікна все, що про них думаєте. Проте вчасно себе зупиняєте.
Знайома ситуція, чи не так? Та неварто сумувати!
Відтепер кухня найкращих ресторанів міста у вас вдома завдяки новому «реактивному» сервісу доставки їжі Mister.Am – всеукраїнського сервісу замовлення та доставки їжі.
Тепер у кожного житомирянина є можливість замовити смачні страви української кухні, приготовані на грилі з «Alyssum» або ж смаколики з меню інших ресторанів міста Житомир і без націнки. Сміливо заходьте на сайт сервісу доставки їжі Mister.Am, замовляйте і насолоджуйтеся улюбленими стравами!

• Сервіс замовлення і доставки страв Mister.Am у Житомирі: http://misteram.com.ua/zhytomyr
• Сторінка Mister.Am Житомир Вконтакті: https://vk.com/misteram_zhytomyr

Якщо ж ви все-таки не бажаєте сидіти вдома – то в центрі Житомира завжди гостинно чекає на вас кафе «Alyssum». Спокійна доброзичлива атмосфера, приємний ввічливий персонал, професіональні бармени, апетитна їжа, м’які диванчики та ароматний кальян.
«Alyssum» також приємно вразить смачними та доступними бізнес-ланчами.«Alyssum» чудово підходить для романтичного побачення, теплої сімейної вечері, бізнес-зустрічі.

• Доставка страв з кафе «Alyssum»: http://misteram.com.ua/zhytomyr/alyssum
• Офіційна сторінка «Alyssum» Вконтакті: https://vk.com/alyssum

Mister.Am представляє кафе «Alyssum»: смачні страви та надшвидка доставка

Mister.Am представляє кафе «Alyssum»: смачні страви та надшвидка доставка

http://misteram.com.ua/zhytomyrMister.Am представляє кафе «Alyssum»: смачні страви та надшвидка доставка

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.