Рецепти пісних страв з квасолі

Рецепти пісних страв з квасолі
Квасоля, як відомо – дуже корисний і поживний продукт, що посідає друге місце після м’яса за вмістом білка. Крім того, до її складу входить крохмаль, вуглеводи, каротин, амінокислоти, а також вітаміни А, Е, К, група В, РР, С. А тому квасоля просто незамінна для нашого організму, особливо під час посту і для вегетаріанців, а також тих, хто активно тренується і займається спортом.

Як варити квасолю правильно
Пропонуємо твоїй увазі добірку смачних і корисних страв: супи, закуски і салати з квасолею. Рецепти з фото цих чудових і незамінних у піст бобів ти знайдеш в нашому сьогоднішньому огляді.

Пісні рецепти: суп з білої квасолі

Біла квасоля – просто незамінна в піст. У ній багато вітамінів, високий вміст необхідного організму білка і вона дуже поживна. Якщо ти постиш, приготуй гарячій супчик з білої квасолі та овочів.

Пісні рецепти: борщ із квасолею по-українськи

Під час посту, якщо дозволено вживати гарячі страви з олією – немає нічого кращого, ніж запашний наваристий пісний борщ із квасолею і цілим букетом традиційних овочів! І не біда, що в ньому немає м’яса – квасоля прекрасно справляється з роллю замінника тваринного білка, вона ситна, корисна і дуже смачна. Тож твої домашні можуть навіть не помітити, що борщ пісний.

Квасоля червона: рецепт пісного лобіо по-грузинські

Лобіо зазвичай готується з відвареної квасолі червоної, за рецептом її потрібно потовкти. Хоча можна використовувати й інші сорти квасолі. Причому, гаряче лобіо подається як основна страва, а в холодному вигляді виходить чудова гостра закуска. А додавання ароматних спецій і трав, волоських горіхів і часнику надає лобіо неповторного смаку.

Пісні рецепти: котлети з квасолі й овочів

Дієтичні пісні котлети – це вдалий компроміс, завдяки якому дієта без м’яса під час посту значно збагатиться новим смаком, а також привнесе різноманітність у твоє скромне пісне меню. При додаванні обсмажених овочів і ароматних спецій пісні котлети з квасолі набувають пікантного і цілком “м’ясного” смаку.

Пісний рецепт салату з квасолею і овочами

Думаєш, що приготувати з квасолі, причому, не консервованої? Рецепт салату, який ми пропонуємо спробувати, включає сиру квасолю, адже саме в сирих бобах набагато більше користі. Спробуй пісний салат із відвареної білої квасолі з овочами. Це ситно, смачно і дуже вітамінно.

Смачного!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.