Підприємці вимагають звільнення головного архітектора

Підприємці вимагають звільнення головного архітектора
До депутатів міської ради від імені представників малого і середнього бізнесу звернувся приватний підприємець, голова ГО "Молода сила" Олег Малиновський.

За словами Олега Малиновського, Євгенія Черкасова неодноразово на різні земельні ділянки давала різні визначення, залежно від особи, яка зверталася, а також систематично ігнорувала інформаційні звернення громадян та втрачала документи, що знаходяться в архівах управління архітектури.

"Для недопущення зловживання, порушення законодавства та неправомірного використання владних повноважень вимагаємо створити депутатську комісію з розслідування зловживань головного архітектора міста Євгенії Черкасової. Включити до складу комісії представників громадськості, а саме ГО "Молода сила" і ГО "Спортивна асоціація молода гвардія",а також Антикорупційного бюро України.

Відсторонити Євгенію Черкасову від виконання службових обов`язків на час проведення розслідування", - підсумував Малиновський. Заслухавши звернення, міський голова включив дане питання до порядку денного. У результаті обговорень було прийнято рішення створити тимчасову депутатську комісію терміном на 1 місяць, до складу якої увійшли лише депутати міськради.

На час проведення перевірки головного архітектора від виконання посадових обовязків відсторонювати не будуть. Одразу після прийняття зазначеного рішення мітингуючі покинули сесійну залу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.