Як вдало обрати меблі під телевізор

Як вдало обрати меблі під телевізор
Найбільш прогресивні моделі не перестають дивувати своїм функціоналом і швидко зростаючим розміром діагоналі. Якщо ви щасливий власник новенької ТВ-техніки або плануєте її покупку, то напевно ставите питанням куди ж встановити цю красу? Адже, погодьтеся, шикарна плазма або ЖК-панель будуть безглуздо виглядати на застарілої меблів. Та й де гарантія, що така конструкція не завалиться?

Як вдало обрати меблі під телевізор

Ідеальним постаментом для телевізора є спеціальна ТВ тумба стильна компактна, надійна. На сьогоднішній день видів даних меблів існує предостатньо магазини повні прямокутними, кутовими, інтегровною в стінку моделями; конструкціями зі скла, металу, дерева, ДСП. Щоб не заплутатися у всьому цьому приголомшливому розмаїтті, дуже важливо знати, як вибрати тумбу під телевізор, виходячи з інтер'єрних нюансів приміщення і розмірів електронного пристрою.

Габарити тумби
TV тумбу, в принципі, можна вибирати будь-яких сподобалися вам розмірів суворої підгонки за розміром техніки вона не вимагає. Але все ж, набагато надійніше і естетичніше буде, якщо меблі буде врівень з габаритами телевізора або більше їх.

Як вдало обрати меблі під телевізор

Як вибрати тумбу під телевізор
Варто знати! У великих приміщеннях всі предмети здаються меншими, тому, будучи в магазині, не поспішайте відмовлятися від симпатичної компактної тумби цілком імовірно, що в рамках вашої кімнати вона виявиться в самий раз! Завжди враховуйте ймовірність візуального омани.

Корисне навантаження
Перед покупкою обов'язково з'ясуйте, яке навантаження може витримати придивилася вам модель. Адже навіть невеликий перегруз може спровокувати поломку меблів, і як наслідок псування дорогої апаратури. Рекомендується вибирати тумби, здатні витримувати вагу набагато більший, ніж телевізор з усією супутньою технікою. Запас міцності меблів особливо необхідний в тих будинках, де є малюки.

Як вдало обрати меблі під телевізор

Як вибрати тумбу під телевізор
Корисний об'єм тумби
Конструктивне виконання тумби важливі не менш ніж її розміри і загальна витривалість. Полички і скриньки це не тільки красиво, але і практично. Подумайте, скільки дисків, журналів та інших дрібниць ви плануєте в ній розмістити? Скільки відсіків для цього потрібно? Подивіться фото тумб під телевізор в Інтернеті це допоможе вам прийняти правильне рішення.

З чого виготовляють ТВ тумби?
На сьогоднішній день у продажу можна зустріти тумби зі скла, металу, натурального дерева та ін Завдяки різноманітності матеріалів дані меблі можна зробити як природним і непомітним продовженням інтер'єру, так і яскравим стильним острівцем в приміщенні. Підбираючи оптимальну модель, прислухайтеся до свого почуттю прекрасного, не забуваючи при цьому про здоровий глузд.

Кольорові рішення для тумб під телевізор
Виробники пропонують TV тумбочки найрізноманітніших забарвлень. Класична чорна або білосніжна меблі вам до душі? Або хочете тумбу під телевізор кольору горіх? Немає проблем серед асортименту магазинів знайдеться будь-яка.

Якщо ви прихильник сміливих рішень, можете звернути увагу на червоні, помаранчеві, бузкові, блакитні, малинові тумби такі меблі зараз в тренді. Правда, далеко не всіма сприймається на ура.

Як вдало обрати меблі під телевізор

Мобільність меблів: коли вона важлива?
Абсолютна більшість господарів віддає перевагу, щоб тумба з телевізором знаходилася в одному зручному і звичному місці. Але є й ті, хто без перестановки меблів не представляє свого гармонійного існування. Саме таким людям підійдуть тумби під телевізор bdi на коліщатках. Також таке доповнення може стати вельми корисним для гіперактивних господинь, які прагнуть прибирати пил під меблями під час кожного прибирання.

Дерев'яні тумби: класика не виходить з моди
Тумба під телевізор з дерева класика меблевої промисловості. Їм віддають перевагу цінителі природних матеріалів і природної краси. Дерев'яні тумби можуть досить сильно відрізнятися і за вартістю, і за кольором. Дуже важливо підібрати приємний оку і гаманцю варіант, адже дивитися на таку покупку доведеться постійно. Класичну обстановку, безсумнівно, прикрасить тумба під телевізор з дуба, а меблі з венге буде добре виглядати в модерновому інтер'єрі.

Скляні тумби: переваги прозорої конструкції
Для кімнат, виконаних в стилі поп-арт, мінімал, хай-тек краще вибирати тумби під телевізор sharp, lg, samsung або sony зі скла або зі скляними полицями. Особливо добре такі меблі виглядає у поєднанні з плазмами або ЖК-панелями з великою діагоналлю.

У більшості випадків скляні тумби під телевізор з Китаю або Малайзії мають в своїй конструкції металеві частини або деталі. Вони розбавляють собою велику кількість прозорого або напівпрозорого матеріалу і значно упрочняют конструкцію. Не забувайте про те, що скло має різні відтінки ефект від впровадження в інтер'єр навіть дуже близькою за колірною гамою меблів може бути абсолютно різним.

Багато набувають скляну продукцію, прагнучи привнести в приміщення додаткову візуальну легкість і свіжість. Масу позитивних відгуків отримують скляні тумби під телевізор з Італії вони елегантні і повітряні, але при цьому міцні та надійні. Ряд з них можна успішно вписати навіть у спокійні, близькі до класичних, інтер'єри якщо меблі включає також дерев'яні деталі. Наприклад, тумба під телевізор bello, гармонійно поєднує в собі скло, дерево і метал, з легкістю прикрасити практично будь-яку обстановку.

Варто знати! Конструкції зі скла мають не таким вже малою вагою, як може здатися на перший погляд. Особливо якщо це високоякісні тумби під телевізор з Німеччини, Італії, Малайзії.

Як вдало обрати меблі під телевізор

Раціональне використання простору
Особливо вдумливих споживачів цікавить не тільки, хто виробив дану тумбу під телевізор Малайзія, Італія чи Китай і які матеріали при цьому використовувалися. Їх хвилює також форма меблів. Така скрупульозність не завжди продиктована прагненням створити химерний інтер'єр. Найчастіше причина більш банальна малогабаритне житло, в якому кожен квадратний метр на вагу золота.

Власникам невеликих квартир рекомендовані кутові тумби під телевізор фото таких меблів можна без зусиль знайти в Інтернеті і переконатися в раціональності даної ради. Кутова тумба під телевізор кольору венге, горіх або дуб однозначно буде вигідно виглядати навіть в самих скромних розмірів кімнаті.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.