Декорування дому до свят

Декорування дому до свят
Для багатьох людей новорічні канікули – це період відпочинку, радості, гарного настрою. А якщо взяти до уваги, що символ 2017 року Півень любить грайливість, яскравість, веселощі, то напрошується висновок, що відповідним чином прикрасити своє житло просто необхідно. І тут ми розповімо, як прикрасити будинок на Новий рік 2017 своїми руками.

Це дуже захоплюючий процес, який може підняти настрій всім членам сім’ї. А результат цієї роботи буде радувати вас і ваших гостей протягом усіх новорічних свят. Пропонуємо вашій увазі кілька рад про те, як прикрасити кімнату на Новий рік 2017 своїми руками.

Декорування дому до свят

План
Щоб все було зроблено грамотно, слід відразу визначити для себе перелік новорічних аксесуарів, які повинні бути в будинку. Для зручності цей перелік краще відразу розділити на дві групи:

Аксесуари для екстер’єру.
Аксесуари для інтер’єру.

Рекомендуємо зробити кілька фотознімків фасаду будинку та його внутрішніх приміщень. Потім, розглядаючи знімки, буде легше уявити собі зовнішній вигляд житла і підібрати для нього потрібні аксесуари.

Ці фото слід прихопити з собою в магазин, де ви плануєте придбати необхідні новорічні прикраси. Фото допоможуть визначитися з колірною гамою і формою необхідних аксесуарів.

Ялинові гілки

Після покупки новорічної ялинки люди нерідко стикаються з необхідністю її обрізки: деякі гілки явно виступають, інші не дозволяють помістити ялинку в кут кімнати. Обрізані гілочки не варто викидати. З них можна зробити натуральну гірлянду для прикраси будь-яких об’єктів інтер’єру: столи, сходи, каміни, вікон.

Декорування дому до свят

Також з цих гілок можна зробити різдвяний вінок. Зазвичай його вішають на вхідні двері або вікно.

Колірна гамма
Розглядаючи таке питання, як прикрасити будинок на Новий рік 2017 своїми руками, не можна обійти стороною тему колірної гами.

Роздумуючи над оформленням квартири при підготовці до свята, треба визначитися з колірною схемою. Це важливо з двох причин. По-перше, заздалегідь визначившись з гамою відтінків, можна буде створити більш стильну обстановку. По-друге, правильно підібравши кольори, можна догодити символу 2017 року Півневі.

Декорування дому до свят

Улюблений колір покровителя 2017 року – червоний, а також всі відтінки червоного і жовтого. У теж час веселий, життєрадісний Півник буде радий практично будь-яким яскравим кольорам, в тому числі зеленого, фіолетового, бузкового. Єдине обмеження – це синій і чорний кольори. Їх використання при підготовці до свята краще уникнути.

Вибравши одну колірну схему, можна дотримуватися її у всій квартирі. Але можна надавати певний стиль кожному окремому елементу новорічного інтер’єру. Наприклад, ялинку можна прикрасити з використанням гірлянд та іграшок червоних і золотистих кольорів. Камін можна декорувати у відтінках сріблястого і зеленого кольорів.

Фасад будинку
Розмовляючи про те, як прикрасити будинок на Новий рік 2017 своїми руками, не можна залишити без уваги фасад будинку. Фасад буде виглядати по-новорічному святково, якщо прикрасити його світлодіодними ліхтарями. З точки зору витрат не електрика, це досить економічний варіант, оскільки світлодіоди споживають мінімум електроенергії. У продажу можна зустріти світлодіодні гірлянди з можливістю програмування, застосування яких дозволяє створити по-справжньому унікальну ілюмінацію фасаду будівлі.

Декорування дому до свят

Подібний підхід дозволяє додати будинку дійсно святковий вигляд, і у всіх, хто буде дивитися на такий дім зі сторони, настрій просто не зможе не піднятися.

Декорації

Особливої уваги заслуговують спеціальні прикраси новорічної та різдвяної тематики. Між іншим, можна дати повну волю своїй фантазії, зробивши декорації своїми руками у відповідності зі своїм уявленням про ці свята.

Наприклад, прикраси, зазвичай використовувані для оформлення новорічної ялинки, чудово підійдуть і для прикраси інших елементів інтер’єру.

До речі, ви можете взяти на озброєння непогану ідею створення ялинкових іграшок своїми руками. Для цього використовуються прості прозорі баночки. У них кладуться різні яскраві предмети, після чого баночки закриваються розмальовані в новорічні традиції кришками. Такі іграшки можна не тільки повісити на ялинку, але і поставити на новорічний стіл або приліжкову тумбу.

До настінних полицях можна прикріпити знімні гачки. До них зручно кріпити гірлянди – електричні або прості, що стане чудовою новорічною прикрасою.

Паперові сніжинки

Декорування дому до свят

Для створення святкової атмосфери в будинку не обов’язково витрачати багато грошей на покупку новорічних аксесуарів. Можна обійтися зовсім без витрат, нічого при цьому не програвши. Читайте, як зробити іграшки на Новий 2017 рік. Як варіант, можна своїми руками створити паперові сніжинки і розвісити їх по всьому будинку. Як їх зробити, знає кожна людина з дитинства. Така ідея гарна ще й тим, що до створення сніжинок можна залучити всіх членів сім’ї, що підніме настрій всім ще задовго до настання свята.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.