Українців все менше

Українців все менше
В Україні протягом останніх років суттєво зменшилася кількість населення. Основні причини цього – низький рівень народжуваності та еміграція.

Згідно статистичних даних, у порівнянні з ситуацією двадцятирічної давнини (52 мільйони), на даний час приблизна кількість українців знизилася до 42 мільйонів.

Такі фактори експерти вважають небезпечними для розвитку економіки країни, адже внаслідок еміграції зменшується кількість платників податків та відповідно доходів до пенсійного фонду.

Через недостатній рівень фінансування страждає розвиток інфраструктури, ремонт доріг та відновлення систем теплопостачання.

У середньостатистичній українській родини повинно бути не менше трьох дітей, щоб покращити демографічну ситуацію, або хоча б втримати кількість населення на відносно стабільному рівні.

Фінансові спеціалісти стверджують, що у разі зменшення податків ситуація може змінитися – частина охочих виїхати закордон залишилися б у державі.

Крім того, варто суттєво змінити підхід до заохочення українок народжувати дітей – забезпечити їм належну соціальну та матеріальну підтримку.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.