Оформлення лікарняного поза місцем постійного проживання

Оформлення лікарняного поза місцем постійного проживання
Лист непрацездатності в амбулаторно-поліклінічних закладах видається лікуючим лікарем переважно за місцем проживання або роботи.

У разі вибору особою лікуючого лікаря і лікувально-профілактичного закладу не за місцем проживання або роботи документи, що засвідчують тимчасову непрацездатність, видаються при наявності заяви-клопотання особи, узгодженого з головним лікарем обраного лікувально-профілактичного закладу або його заступником, завірену підписом і круглою печаткою лікувально -профілактичних установ.

Особам, у яких тимчасова непрацездатність настала поза постійним місцем проживання і роботи (під час відрядження, санаторно-курортного лікування, відпустки тощо), лікарняний видається за місцем їх тимчасового перебування з дозволу головного лікаря лікувально-профілактичного закладу на число днів непрацездатності, завіряється круглою печаткою закладу охорони здоров'я.

Запис здійснюється в графі "Видачу листка непрацездатності дозволяю" з обов'язковим записом в медичних картах амбулаторного чи стаціонарного хворого.

При стаціонарному лікуванні поза постійним місцем проживання, в тому числі і в інших адміністративних районах міста, листок видається з дозволу головного лікаря, засвідчується його підписом і печаткою лікувально-профілактичного закладу на число днів, необхідних для лікування.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.