Як утеплити дах

Сьогодні ми пропонуємо Вам побачити, як відбувається утеплення даху, відео Ви знайдете внизу сторінки. Незалежно від того, який у будівлі дах - плоский або скатний - він повинен бути обов'язково обладнаний теплоізоляцією, яка ізолює як сам дах, так і інші конструкції, що обмежують будівлю.

Як утеплити дах

Дах з хорошою тепло і гідроізоляцією є гарантом теплового комфорту у всьому будинку.

Укладання теплоізоляційних плит
Поверхню даху слід попередньо очистити від пилу та сміття, крім того вона має бути рівною. На поверхню основи приклеюються теплоізоляційні плити. Для приклеювання використовується спеціальний клей або холодна мастика. Z-подібна кромка плит дозволяє укладати їх з напівперекриттям шва і тим самим забезпечувати теплотехнічну однорідність покриття. Плити можна вкладати у два і більше шарів, розташовуючи стики врозбіг. Стики плит проклеюються скотчем. Це оберігає від проникнення в них цементного молочка і утворення «містків холоду».

Вогневий спосіб клеєння
При вогневому способі клеєння гідроізоляційного килима безпосередньо на плити, проводиться укладання цементно-піщаної стяжки. Мінімальна товщина стяжки повинна становити 3 см. Для проведення наступного етапу роботи монтажу гідроізоляції, бетонна поверхня повинна набрати необхідну міцність, бути очищеною від пилу, бруду, бетонних напливів. Приклейка гідроізоляції здійснюється відповідно до технології, зазначеної виробником. Короткочасна дія відкритого вогню при термічному способі клеєння, ніяк не позначається на стані і властивостях шару теплоізоляції. Для забезпечення надійності покриття гідроізоляційний матеріал наклеюється на сусіднє полотно з нахлестом мінімум 10 см. Саме така ширина контактної смуги забезпечує необхідну герметичність і міцність стику покрівельного килима.

Укладання верхнього шару
На відео з утеплення плоского даху верхній стик покрівельного килима укладається аналогічно нижньому. Зверху він вкритий спеціальною посипкою, яка захищає гідроізоляцію від механічних і кліматичних впливів.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.