Житомирщина здобула першість за індексом будівельної продукції

Житомирщина здобула першість за індексом будівельної продукції
Першість у державі отримала Житомирська область за показником «Індекс будівельної продукції», який становить за січень-листопад 2016 року 147,0%.
Показник вираховувався до відповідного періоду 2015 року.
Загалом на Житомирщині виконано будівельних робіт у січні-листопаді 2016 року на 712,6 млн грн. Якщо у минулому році індекс будівельної продукції становив 73,7%, то цього року ми вдвічі його збільшили. Цьому сприяють, зокрема, і ті проекти, які реалізовуються за підтримки ДФРР, а також розбудова у територіальних громадах.

Довідково: Індекс будівельної продукції складається із індексів будівництва будівель (житлових та нежитлових) та інженерних споруд помножених на додану вартість будівель та інженерних споруд у загальній доданій вартості базисного року.

Індекс будівництва будівель розраховується як співвідношення обсягу виконаних робіт у звітному періоді до обсягу виконаних робіт за базисний рік скорегований на індекс цін на будівельно-монтажні роботи будівництва будівель.

Індекс будівництва інженерних споруд як співвідношення обсягу виконаних робіт у звітному періоді до обсягу виконаних робіт за базисний рік скорегований на індекс цін на будівельно-монтажні роботи будівництва інженерних споруд.

Держкомстатом України доводяться регіональним управлінням статистики індекси цін окремо для кожного виду будівельних робіт.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.