Куди поїхати на Різдво 2017?

Куди поїхати на Різдво 2017?
Якщо ти ще не вирішила, куди поїхати на Різдво 2017, то пора вже визначатися з планами – до свят залишилося всього нічого, а купити квитки на літак або поїзд з кожним днем все проблематичніше. Та ж проблема з бронюванням житла. Ми пропонуємо тобі різдвяні програми, які будуть представлені в Харкові, Вінниці, Одесі, Кам’янець-Подільському та Дніпрі. Бери з собою родину або веселу компанію друзів і вирушай зустрічати 2017-й в будь-яке з цих міст!

Куди поїхати на Різдво 2017: Дніпро

На території однієї з найпопулярніших визначних пам’яток міста – Парку Глоби – святкування Різдва буде захоплюючим і смачним. Саме тут всіх присутніх частуватимуть смачними різдвяними ласощами і гарячим чаєм. Крім того, в зимовому Парку Глоби о 12.00 7 січня зазвичай починаються захоплюючі святкові заходи, в рамках яких проходять концерти і театральні постановки. Маленькі і дорослі гості парку зможуть відвідати сотні атракціонів на будь-який смак.

Після розваг у Парку Глоби можна відправитися до головної ялинки Дніпра, яка встановлена поблизу – в сквері Героїв і на проспекті Яворницького на площі Героїв Майдану. В оточенні ялинки із сучасною ілюмінацією розбитий казковий парк, виблискуючий різнобарвними вогниками. Тут все, від дерев і до фонтанів, прикрашене новорічними атрибутами і лампочками. Різдвяні гуляння під міською ялинкою починаються зазвичай після 12.00 7 січня.

Куди поїхати на Різдво 2017: Вінниця

Найпопулярнішим місцем для святкування Різдва у Вінниці є площа перед сквером Козицького. Саме тут відбудеться відкриття головної ялинки міста, а також буде працювати грандіозний Новорічний ярмарок. У колоритних ярмаркових будиночках можна буде придбати найрізноманітніші святкові товари, іграшки та атрибути. У точках швидкого харчування можна зігрітися гарячим чаєм, кавою або глінтвейном. На Різдво на площі проводяться видовищні концерти, театральні виступи, конкурси, ігри, веселі забави. Для дітей тут працює безліч атракціонів. У 2017 році у Вінниці також плануються веселі різдвяні гуляння, співи колядок і щедрівок, а також виступи скоромох.

Куди поїхати на Різдво 2017: Одеса

Насолоджуватися різдвяними дійствами і яскравими подіями можна буде від вулиці Дерибасівської до мальовничого скверу імені Гамова. Фестиваль Різдва в Одесі за традицією стане абсолютно безкоштовним для дорослих і маленьких відвідувачів. Захід охопить двадцять сцен в центральній частині столиці гумору.

В цей же день проведуть Велопробіг Дідів Морозів – захід, в якому візьмуть участь різдвяні герої в барвистих костюмах. Проїдуться на велосипедах по зимовій Одесі не тільки Дідусі Морози, а й Санта Клауси, Снігурки, Святі Миколаї, Сніговики і Олені. Після ходи вони даруватимуть малечі пам’ятні сюрпризи і заряджатимуть публіку святковим настроєм.

Куди поїхати на Різдво 2017: Харків

На одній з найпопулярніших площ міста – Площі Свободи, яка, до речі, є найбільшою в Європі, тебе зустріне величезна новорічна ялинка. Символом наступаючого 2017 року, як відомо, буде півень. Можливо, приїхавши на Різдво в Харків, тобі пощастить побачити на його центральній площі величезного і розкішно оформленого півня.

Прогулявшись на Площі Свободи, можна заглянути в недалеко розташований парк Шевченка, в якому також багато цікавих атракціонів. Місто прикрашене казковими героями, яскравими персонажами мультфільмів і літературними скульптурними композиціями. Прогулянки по центральній вулиці Харкова – Сумській – дозволять опинитися на справжніх Єлисейських полях Слобожанщини. Настільки тут барвисто і красиво!

Куди поїхати на Різдво 2017: Кам’янець-Подільський

Взимку в Кам’янець-Подільському рекомендуємо відвідати Стару Фортецю і Новий замок – одні з найбільш грандіозних і популярних пам’яток міста. Тут ти познайомишся з древніми вежами і загадковими підземеллями, тебе зачарує середньовічний шарм цього місця і його неповторна романтична аура. Дива трапляються, особливо на Різдво в Кам’янець-Подільському.

Відвідавши мальовничий скелястий каньйон річки Смотрич навколо Кам’янець-Подільського, ти поповниш багаж вражень насиченими спогадами. А екскурсії в місцевий музей грошей і музей археології познайомлять з унікальними експонатами, зробивши відпочинок в Кам’янець-Подільському пізнавальним і цікавим.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.