Чим унікальний готель Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam?

Чим унікальний готель Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam?
Клод Моне і припустити не міг, що пройде більше ста років і його “Блакитний будинок в Заандаме” буде служити джерелом натхнення для відомого архітектора Вілфрід Ван Віндена. Саме за проектом цього талановитого голландського інженера в центрі Заандаме виріс унікальний готель із назвою – “Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam”.

Готель був урочисто відкритий в 2010 році у центрі міста. Здавалося б, рядова подія місцевого масштабу, але є одне але: описати зовнішній вид готелю можна так — піраміда із зелених хатинок, що стоять одна на одній.

Отруйно-зелений колір і оригінальне оздоблення готелю – типові для цього регіону, тому будівля чудово вписується в місцевий ландшафт. А ось синій «будиночок» — це данина Моне.

Будівництво чотири-зіркового готелю почалося в 2008 році і тривало два роки. Споруда обійшлася в 15 мільйонів євро.

Синьо-зелений готель в центрі нідерландського міста складається з 70 «будиночків», які виглядають на стільки гармонійно і весело, що викликають посмішки на обличчях перехожих.

Дванадцяти-поверхова будівля піднімається в небо майже на сорока метрову висоту. Всередині знаходиться 160 комфортних номерів, бар, ресторан, басейн, а також СПА-центр з турецькою і фінською лазнею.

У номерах готелю є все для приємного і безтурботного відпочинку (адже архітектор хотів створити готель, який би став будинком удалині від дому): шкіряні крісла, безкоштовний інтернет, телевізор із кіно-театром, кондиціонер, сейф і міні-бар. На стінах номерів можна спостерігати барвисті і апетитні фотографії цукерок, сирів і печива – адже в кондитерських невеликого містечка випікають неймовірно смачні бісквіти, розмови про які ведуться вже далеко за межами Заандаме.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.