Стан придбання житла учасників АТО

Стан придбання житла учасників АТО
Станом на сьогодні у Житомирській області нараховується 40 родин загиблих учасників АТО та інвалідів АТО 1-2 груп, які уклали договори купівлі-продажу і придбали житло за державні кошти.

Житло уже придбали 40 родин області – 26 родин загиблих військовослужбовців та 14 сімей інвалідів війни. Це кошти державної субвенції, які були виділені нашій області на придбання житла сім’ям військових. Мова йде про 41,5 мільйона гривень, які були покладені на рахунки цих родин в «Ощадбанку». Усього мова йде про 76 родин військовослужбовців, які потребують поліпшення житлових умов.

За інформацією на сайті департаменту праці та соціального захисту, у 2016 році область отримала 41,5 млн грн державної субвенції на виплату грошової компенсації для придбання житла 76 родинам учасників антитерористичної операції (51 родині загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, та 25 інвалідам I-II групи з числа таких військовослужбовців). Станом на 10 січня 2017 року житло придбали 40 родин у містах Новоград-Волинський, Бердичів, Житомир та у Новоград-Волинському, Черняхівському, Малинському, Чуднівському, Коростенському, Баранівському, Романівському, Ємільчинському, Овруцькому та Олевському районах.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.