Обирайте найкращого виробника для захисту та підживлення с/г культур

Обирайте найкращого виробника для захисту та підживлення с/г культур
Не дарма наша держава входить до числа світових лідерів по виробництву та експорту сільськогосподарської продукції. Погодьтеся, що можливості та потенціал у даній сфері — дійсно величезні. В сучасних складних кліматичних умовах вирощування сільськогосподарських культур, особливого значення набуває своєчасний і високоякісний захист рослин із спільним використанням високоефективних добрив з мікроелементами, які адаптовані до усіх ґрунтовокліматичних зон. Надійним помічником у вирішенні даного роду завдань є компанія «Арсенал Агро», яка працює для забезпечення потреб сільськогосподарських виробників нашого регіону.

На відміну від багатьох конкурентів, компанія «Арсенал Агро» постачає якісний європейський продукт, виготовлений на сертифікованих виробництвах із дотриманням світових стандартів. Кількість діючої речовини точно відповідає характеристикам продуктів, що підтверджується незалежними дослідженнями в українських науково-дослідних інститутах та відмінними результатами урожайності у всіх клієнтів.

«Арсенал Агро» співпрацює лише з надійними та перевіреними партнерами, серед них основні:
• польська компанія INTERMAG;
• українська корпорація UKRAVIT.

Розглянемо продукцію та переваги кожного окремо:

Компанія Intermag sp. z o.o. — один з найпотужніших виробників професійних хелатних та мікроелементних добрив в Європі із понад 25-річним досвідом. Пропонує високоефективні комплексні мікроелементні добрива, які призначені для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур. Асортиментний ряд включає більше 100 найменувань продукції, що дає можливість впроваджувати комплексні програми підживлення на всіх етапах росту рослини, як на відкритому, так і на закритому ґрунтах.

Асортимент умовно можна поділити на групи:
- одно- і двокомпонентні добрива для позакореневого підживлення (рідкі та кристалічні) для с/г, садових, овочевих, баштанних, городніх культур;
- для тепличних господарств (фертигація, гідропоніка);
- хелатні комплексні мікродобрива для позакореневого підживлення для с/г, садових, овочевих, баштанних, городніх культур;
- висококонцентровані монохелати у вигляді ультрамікрогранули;
- для передпосівної обробки (інкрустації) насіннєвого матеріалу;
- інші хімічні продукти (кондиціонер води, адьювант та інші) — для застосування у польових умовах та в теплицях.

Пропонований асортимент добрив відповідає високим вимогам якості і, як результат, в 2016 році компанія посіла 1-е місце по обсягам продажів в Україні серед імпортних мікродобрив. Протягом останнього десятиліття добрива підприємства «INTERMAG», завдяки високій якості і помірній ціні, знайшли широке застосування за межами Польщі: в Республіці Білорусь, Україні, Німеччині, Австрії, Румунії, Угорщині, Литві, Латвії, Естонії, Болгарії, Чехії, Словаччини, Угорщини, Бразилії, Сполучених Штатax Америки.

Обирайте найкращого виробника для захисту та підживлення с/г культур


Обирайте найкращого виробника для захисту та підживлення с/г культур

Українська корпорація UKRAVIT— найбільший український виробник, лідер на ринку засобів захисту рослин. Основними напрямками діяльності компанії є виробництво та продаж пестицидів, добрив з мікроелементами, засобів для знищення гризунів та побутових комах. Виробничі можливості корпорації направленні на забезпечення попиту у промисловому секторі та у сегменті приватних господарств.
Продукція ТМ «UKRAVIT» відрізняється своєю «класичною» оригінальністю і уже 15 років задовольняє смаки всіх без винятку сільськогосподарських виробників. Препарати компанії забезпечують 100% захист сільськогосподарських культур від комплексу шкідливих видів комах, кліщів, гризунів, збудників хвороб рослин (грибів, бактерій, вірусів, мікоплазм), а також бур’янів. Продукція також випускається під ТМ «Аптека садівника», яка виробляється для господарів присадибних ділянок з метою ефективного захисту агрокультур від шкідників та хвороб.

За допомогою сучасних препаратів — інсектицидів, фунгіцидів, гербіцидів, десикантів, протруйників насіння, родентицидів і поверхнево-активних речовин — можна підвищити продуктивність культурних рослин на 30 — 50%. Корпорація «Укравіт» являється національним виробником пестицидів №1 в Україні. Крім того, продукція компанії користується заслуженим попитом в інших країнах. На даний час препарати компанії займають лідируючі позиції на ринках с/г виробництва Грузії і Молдови.

Обирайте найкращого виробника для захисту та підживлення с/г культур

Обирайте найкращого виробника для захисту та підживлення с/г культур


Сучасні технології інтенсивного вирощування культур неможливі без використання якісного насіння, добрив та засобів захисту рослин. Вміле поєднання технологічних ланок вирощування дасть змогу отримувати високі врожаї та зберігати землю — основне багатство нашої країни.
У компанії «Арсенал Агро» завжди раді взаємовигідній співпраці з фермерськими господарствами та аграрними компаніями нашого регіону. Приєднуйтесь до найкращих!

м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 112
тел/факс: 0412- 48-26-06; 067-224-00-51; 067-224-00-50, 067-406-06-36, 067-409-99-03
Офіційний сайт: arsenalagro.com.ua
E-mail: arsenalagro@gmail.com

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.