Відновлення відкосів пластикових вікон

Відновлення відкосів пластикових вікон
Поставитися до заміни вікон і відновлення відкосів потрібно відповідально, тому що нові пластикові вікна встановлюються не тільки для того, щоб просто закрити отвір. Правильна установка і відновлення відкосів є важливими моментами і впливають на цілий ряд експлуатаційних характеристик Ваших вікон. Після установки вікон, але не раніше ніж через 2-3 дні, йде наступний етап – це відновлення внутрішніх і зовнішніх відкосів. Багато хто вважає, що відкоси не мають ніякого відношення до правильного функціонування пластикових вікон, а потрібні тільки для естетичного вигляду. Але це не так! Після виконаних робіт з демонтажу старих та встановлення нових пластикових вікон, відкоси здобувають не найкращий вигляд, і вимагають реставрації. І багато хто вважає, що відновлення відкосів - це суто декоративна маніпуляція, але відкоси ще й виконують дуже важливу теплозахисну функцію, закриваючи монтажний шов.

Чим далі крокує прогрес, тим більше нараховується способів відновлення відкосів. Розглянемо кілька найпоширеніших видів:
штукатурні;
пластикові;
гіпсокартонні;

1. Найпоширеніший спосіб відновлення по доступній ціновій політиці, це штукатурені відкоси. Цей спосіб універсальний для реставрації і зовнішніх, і внутрішніх відкосів. Це досить міцний і зносостійкий вид обробки. Але істотним мінусом є те, що, він доволі трудомісткий і з низькою теплоізоляцією.

Відновлення відкосів пластикових вікон

2. Гіпсокартонні відкоси, на відміну від штукатурних, не мають такого недоліку як низька теплоізоляція, але використовувати цей вид обробки можна виключно всередині приміщення і потрібно іноді підфарбовувати. Виглядають гіпсокартонні відкоси дуже естетично і легко вписуються в інтер'єр, по трудомісткості не поступаються першому варіанту.

Відновлення відкосів пластикових вікон

3. Пластикові відкоси - за останні кілька років стали найпопулярнішим і перспективним варіантом з усіх інших способів відновлення відкосів. Вони прості в монтажі, мають поліпшену шумо- і теплоізоляцією, мають гарний естетичний вигляд, прості в догляді і водонепроникні. По ціновій політиці коштують трохи дорожче, ніж вище описані перші два варіанти, що цілком логічно, оскільки мають більше переваг.

Відновлення відкосів пластикових вікон

Щоб Ваші нові пластикові вікна виглядали повноцінно, правильно функціонували і монтажні шви були захищені від атмосферних впливів не залишайте без уваги такі роботи, як відновлення відкосів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.