Кілька секретів ремонту квартири

Кілька секретів ремонту квартири
Про ремонт складено багато приказок, і всі вони в основному твердять, що довести роботу до логічного завершення неможливо: не вистачить ні часу, ні ресурсів. Будівельні експерти сервісу підібрали кілька порад про те, як оптимізувати розцінки на будівельні роботи у досвідчених майстрів і як швидко зробити ремонт у квартирі.

1. У вас є план?

Занурюватися в ремонт, як у вир - груба помилка. Починати потрібно після підготовчої роботи: підрахувати, який результат потрібен, скільки матеріалів необхідно, яка ціна у різних точках міста. Попередній кошторис дозволить реально оцінити свої можливості. Таким самимчином слід уточнити розцінки на будівельні роботиу Києві, поспілкувавшись з приватним майстрами.

2. На матеріалах не економлять

Навіть якщо ремонтні роботи здійснюватимуть кращі фахівці міста, вони не зможуть бюджетну плитку перетворити на мармур. Тому, якщо хочеться покласти паркет, а грошей вистачає тільки на лінолеум, краще купити дошки для підлоги, поциклювати їх і покрити лаком: результат буде довговічнішим та візуально вдалим. Подібний підхід потрібен для усіх варіантів обробки.

3. Власне, варіанти

Так, монтаж натяжної стелі може обійтися дешевше, ніж вирівнювання, оштукатурювання і фарбування стелі - при цьому термін експлуатації натяжних стель близько 25-ти років, а тріщини на пофарбованій поверхні можуть з'явитися вже через рік. Якщо не вистачає коштів на дорогу фарбу для стін у кімнаті можна придбати звичайні шпалери. Не вкладаєтесь у бюджету на плитку для ванної? Можна покрити стіни вологостійкою фарбою - теж гарно і в рази дешевше.

4. Сантехніку можна і скромнішу

Підвісна сантехніка виглядає приголомшливо, економить місце, спрощує прибирання, але її установка вкрай складна і тому витратна. Тому цілком сміло можна купити стандартні підлогові елементи - вони чудово виконують основні функції та коштують дешевше. Та й установка теж буде копійчаною.

5. Довіряти тільки фахівцям

Ремонтні роботи у Києві повинні виконувати виключно перевірені майстри. Доцільніше співпрацювати з ними без посередників, а при виборі ознайомитися з портфоліо і прочитати відгуки від попередніх замовників. Ретельний підхід до вибору - гарантія швидкого і успішного результату без неприємних сюрпризів.

6. Правильне світло - друг інтер'єру

Доповнити інтер'єр можна за рахунок правильного підбору і розташування світильників. І навпаки - навіть дизайнерські знахідки можна «сховати» під неякісним освітленням. Тому потрібно ретельно підбирати світильники і люстри, продумувати їх розташування з урахуванням практичного та естетичного аспектів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.