Смачний рецепт солодкої яблучної троянда

Смачний рецепт солодкої яблучної троянда
Інгредієнти:

Для тіста:

-200 г борошна,
-100 г цукру,
-10 г ванільного цукру,
-120 мл олії,
-100 мл води,
-щіпка солі.

Для начинки:

-1 кг яблук,
-120 г цукру,
-1 ч. ложка меленої кориці.

Солодка яблучна троянда - приготування:

-Спочатку приготуй тісто для пісної солодкої випічки. Просіяне борошно змішай із цукром і сіллю. Влий олію, крижану воду і гарненько перемішай.
-Заміси тісто. За консистенцією тісто має вийти не крихким, не рідким і пластичним. При необхідності додай іще трохи борошна.
-Тісто загорни в харчову плівку і відправ у холодильник приблизно на 30-50 хвилин. Завдяки охолодженню воно стає більш еластичним.
-Приготуй солодку начинку для пісної випічки. Для цього яблука вимий, обсуши, розріж на тонкі часточки і очисти від насіння.
-Охолоджене тісто розкатай і рівномірно розподіли по змащеній олією формі для випікання, формуючи невеликі бортики. Зверху на тісто виклади яблучні дольки у формі пелюсток квітки, трохи вдавлюючи в тісто.
Відправляй яблучний пиріг у розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.

-Змішай цукор із корицею. Дістань пиріг із духовки, посип зверху цією сумішшю і знову відправ у духовку до утворення золотистої карамельної скоринки.
-Приблизно за 10 хвилин пісна випічка солодка яблучна троянда готова. Дай їй настоятися 10 хвилин і можна подавати. Пісна випічка солодка яблучна троянда смачна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді.

Смачного!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.