Квартира в Європі або новобудова в Києві?

Квартира в Європі або новобудова в Києві?
Якщо вас цікавить прибуткова, житлова або курортна нерухомість в Києві чи в Європі, але не знаєте з чого почати?

24 і 25 березня (п’ятниця і субота) ЗАПРОШУЄМО Вас відвідати «Ярмарок Нерухомості» (http://realtexpo.com.ua) 8-а Міжнародна Виставка Української та Зарубіжної Нерухомості в Київському НСК Олімпійському в залі «Хол Чемпіонів». Для відвідувачів це унікальний шанс дізнатися про сучасні тенденції ринку української та зарубіжної нерухомості.

Для відвідувачів виставки буде доступно понад 5 тисяч кращих пропозицій об’єктів української та зарубіжної нерухомості від економ до преміум класу. На виставці буде представлена нерухомість Києва та Київської області, а також від лідерів ринку Іспанії, Болгарії, Німеччини, Греції, Грузії, Кіпру, Північного Кіпру, Туреччини, Чорногорії, Таїланду та ін.

Тільки у дні роботи виставки кожен відвідувач Ярмарку Нерухомості отримає безкоштовні консультації щодо інвестицій, питань ВНП та еміграції, відкриття бізнесу та ін.
Забудовники, агентства нерухомості, фахівці зі страхування, отримання ВНП і кредитування по всього світу в форматі персональних консультацій розкажуть відвідувачам не тільки про зарубіжний ринок нерухомості, але і про особливості того чи іншого регіону – географічні та цінові тонкощі, можливості отримання освіти, інфраструктури тощо.

Гості виставки зможуть ознайомитися з ринком доступного житла від українських забудовників.

Протягом двох днів роботи виставки кожен відвідувач зможе оперативно порівняти пропозиції забудовників та агентств нерухомості, вибрати з безлічі пропозицій оптимальні варіанти, домовитися про подальший перегляд об’єктів, отримати вичерпну консультацію щодо процедури купівлі нерухомості в тій чи іншій країні і розрахувати найбільш вигідний варіант оплати.

Місце проведення виставки:
НСК Олімпійський
Зал «Хол Чемпіонів»
Київ, вул. Велика Васильківська, 55
ст. м «Олімпійська»

Графік роботи виставки:
П’ятниця – 24 березня 2017 р.: 10:00-19:00
Субота – 25 березня 2017 р.: 10:00-19:00

Вхід безкоштовний.

Оргкомітет виставки:
Гаряча лінія:+38 (044) 45-900-45
E-mail: adv@rgm.kiev.ua
http://realtexpo.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.