Компанія ІКЕА готоватзакуповувати меблі в українських виробників

Компанія ІКЕА готоватзакуповувати меблі в українських виробників
Одна з найбільших у світі торгових мереж з продажу меблів і товарів для дому компанія ІКЕА зацікавлена у співпраці з українськими постачальниками дерев’яних меблів та комплектуючих до них.

Від компанії надійшов запит на стільці, столи, деревину м’яких порід (сосна) і твердих (береза бук), шпон з твердих порід (дуб, горіх, вишня), компоненти з деревини для потужностей в Польщі і на Балканському півострові для виробництва меблів і рам для меблів.

Також компанія шукає постачальників текстилю з волокон луб’яних культур (льон, коноплі) і синтетичного текстилю; також її цікавлять рами для м’яких меблів і виробництво диванів.

При цьому до продукції висуваються вимоги у вигляді наявності сертифікату FSC Certification, CARB P2 Certificate, а також прямий доступ до сировини, виробничі потужності в наявності.

Шведський меблевий гігант зацікавився українськими виробниками в ході торгової місії у Швеції, яку Офіс з просування експорту та Міністерство економічного розвитку і торгівлі організовували наприкінці березня. Тоді представники 11 компаній меблевої галузі країни провели попередні переговори з потенційними шведськими партнерами, серед яких була і ІКЕА.


Вона додала, що заявки у вільній формі приймаються на пошту export@epo.org.ua.

У заявці необхідно вказувати тип і обсяг продукції, яку виробник готовий забезпечити, і додати до листа копії сертифікатів.

Зазначимо, у 2011 році IKEA заявляла про намір інвестувати 20 млн євро в розширення виробничих потужностей компанії “ЕНО-Меблі Лтд” (Мукачево, Закарпатська область) до 2016 року.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.