Смачний рецепт картоплі на вогнищі

Смачний рецепт картоплі на вогнищі
-Тут усе просто. Ретельно вимий картоплю середнього розміру.
-Просто в шкірці обгорни її фольгою і на 15 хвилин закопай у вугілля після багаття.
-Не перетримай, бо спалити її дуже легко, температура вугілля дуже висока.
-Можеш трохи ускладнити рецепт. Розріж уздовж картоплю і, чергуючи, засунь у кожну тонкий шматочок бекону й сиру. Буде дуже смачно. -Запікай так само у фользі та вугіллі.
-До печеної картоплі можеш приготувати ароматне масло.

Тобі знадобиться:

-300 г вершкового масла
-1 жменя подрібненого базиліка (40г)
-1 жменя подрібненої петрушки (40г)
-1 жменя подрібненого майорану (40г)
-0,5 ч.л. солі
-2 зубчики часнику

Як приготувати:

-Трави треба дуже добре подрібнити з розрахунку: одна жменя зелені - на 100 грамів вершкового масла.
-Часник теж треба подрібнити.
-Додай сюди сіль, вершкове масло та перемішай.
-Виклади на фольгу, папір або форму, в якій заморожуватимеш масло.
-Постав у морозилку хвилин на 10. І можеш використовувати.

Смачного!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.