Чим замінити російські соціальні мережі?

Чим замінити російські соціальні мережі?
Рішення РНБО передбачає введення санкцій проти фізичних та юридичних осіб. Серед них і ТОВ «Яндекс», і популярні російські соцмережі «Вконтакті», «Одноклассики» та поштового сервісу «Mail.ru».
ПЕРЕЛІК соцмереж, якими можна замінити російські

ТОП-3 сервісів, за допомогою яких можна слухати музику:

SoundCloud – Це один з найвідоміших сайтів для поширення музики. Також ресурс виконує функції соціальної мережі. Тут можна послухати найпопулярніші пісні, нові альбоми улюблених виконавців і самим завантажити треки.

Deezer – Deezer дозволяє в потоковому форматі слухати записи найбільших лейблів на різних пристроях в режимі онлайн або оффлайн.
В бібліотеці Deezer налічується понад 40 млн ліцензованих треків, більше 2 млн альбомів і більше 30 тис. радіостанцій.

Zvooq – Це абсолютно легальна заміна музики у ВКонтакті. На Zvooq можна слухати музику без пауз. Якщо встановити додаток сервісу, слухати музику можна навіть без доступу до інтернету.

ТОП-3 соцмереж, завдяки яким можна спілкуватисята обмінюватися світлинами:

Facebook – Міжнародна соцмережа дозволяє спілкуватися із друзями, ділитися світлинами та створювати спільноти.

Twitter –Дозволяє записувати свої думки, ділитися ними з друзями та слідкувати за думками своїх кумирів.

Instagram –Міжнародна соцмережа,у якій можна ділтися світлинами, переписуватися із друзями та виходити у прямі ефіри.
Також функціонують і українські соцмережі:

UkrOpen – Розробники запевняють, що UkrOpen не скопійована з жодної відомої соцмережі, а написана повністю «з нуля». Цікаво, що в соціальну мережу вбудована пошукова система новин, яка дає змогу не тільки бути в курсі останніх подій, а й обговорювати ці події з користувачами.

hurtom.com – «Гуртом» або Hurtom – популярний український інтернет-портал, який створювався як сайт з українською культурою та обмінником вітчизняних файлів та даних без реклами. Зараз головна мета діяльності порталу полягає в поширенні кінофільмів українською мовою. Фани також можуть обговорювати стрічки та серіали на форумах сайту.

ukrface.com.ua – Соцмережа, яка також є поєднанням двох популярних платформ. У ній є всі звичні для нас функції: особиста сторінка, друзі, музика, фото, відео і загальний чат.

Українці – Однією з перших була мережа «Українці». За словами розробників, їхня ідея полягала у створенні української соціальної мережі з патріотичним нахилом, якій не було аналогів на той час, а основною метою її створення була популяризація української мови.

Ц.укр – це такий-собі вітчизняний «Facebook+ВКонтакте». Назва є скороченням словосполучення «Це – Україна». Домен кириличний. Ресурс позиціонує себе як молода українська соцмережа. Адміністрація порталу постійно проводить конкурси для своїх користувачів.

За матеріалами ЖОДА.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.